Logotyp

Munksjöstaden

Korsgatan 6

Kvarter 10

Bäst i väst med dubbla balkonger

Här har du hela bredsidan mot eftermiddag- och kvällssolen. Och i varsin ände av lägenheten en balkong. Sommartid kan du räkna med både tidig morgonsol och kvällssol på norrsidan, och södersidan behöver ingen närmare presentation. Där sitter du under tak på trätrallen antingen det regnar eller blåser. Glaspartier från golv till tak, helglasade balkongdörrar och fönster i tre väderstreck. Här på sjätte våningen är även en mulen dag ljus.

Lägenheten är i nyskick sedan Kvarter 10 byggdes och invigdes för snart tre år sedan. Det hittills kanske mest uppskattade huset i nya Munksjöstaden. Här gör exteriör, gård, trapphus och lägenheter att helhetskänslan landar på skön nivå. Till köket gjorde nuvarande ägare många fina tillval som lirar fint med den blonderade ekparketten. De två sovrummen ligger också i varsin ände av lägenheten. Lätt att göra det mindre till ett ostört arbetsrum.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Korsgatan 6
Område Munksjöstaden
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 71 kvm
Antal rum 3 rum och kök
Byggår 2019
Månadsavgift 3 519 kr/mån
Avgift inkluderar Värme och vatten
Våning 6 av 8. Hiss finns.
Slutpris 4 000 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund