Logotyp

Torpa - Söder

Klostergatan 60

Kassaskåpssäkert

Golvad av Sture

Bostadsrättsföreningen Sture är med all sannolikhet Jönköpings ekonomiskt mest stabila förening. Månadsavgifterna har varit oförändrade i över 20 år och inte heller inför 2023 kommer man göra någon justering av dessa. I avgiften om 1.051 kr/månad ingår utöver värme, vatten och TV dessutom en snabb bredbandsuppkoppling. Föreningen är extremt lågt belånad och liknande föreningar ser man vanligen i Stockholm eller Göteborg. Alla stora underhållspunkter så som stambyte och fönsterrenovering etc är gjorda och föreningens fastighet är i mycket gott skick.

Lägenheten har renoverats med antikvarisk fingertoppskänsla, där det gamla tagits tillvara fullt ut, och det nya håller sig ortodoxt till husets stil och ålder. Parkettgolvet i de två rummen i fil är av en bättre sort. Lister och dörrfoder stramt profilerade. Och gamla spegeldörrarna kvar med sina mässingstrycken. De breda spröjsade fönstren har fått isolerglas mot gatan, och fönsternischerna öppnar lite extra för mer vidvinklat ljus.

Badrum och kök är renoverade till modern standard, och just köket är gjort med sådan stil och finess att vi på Västanhem häpnar. Platsbyggt och handbyggt i massivt trä och med lådor i ek. Sen är hela härligheten penselmålad i mild linoljefärg. Serveringsskåpet är svårt att skilja från ett gammalt. Precis som inne i bostaden så har också föreningen under alla år haft fokus på att låta välskött 20-tal lysa igenom i alla detaljer, bland annat med ett av Stadsbyggnadskontoret belönat trapphus.

Snabbfakta
Adress Klostergatan 60
Område Torpa - Söder
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 76 kvm
Antal rum 2 rum och kök
Byggår 1923
Månadsavgift 1 051 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, vatten, TV, bredband
Våning 2 av 3. Hiss finns ej.
Slutpris 3 500 000 kr

Vill du veta mer?

Johan Marklund Ansvarig mäklare 0723-132000 johan@vastanhem.se Mer om Johan
Emma Lindström Extra kontaktperson emma@vastanhem.se Mer om

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Johan Marklund