Logotyp

Gamla Kålgården

Kålgårdsgatan 25A

Oändlig charm

Där ”Kålis” är som bäst

På Gamla Kålgården faller du snabbt in i nostalgins pittoreska lunk. Allt var inte bättre förr, men mycket vackrare. Glest spjälade staket, lertegel, takåsar, grusgångar, kullersten, fruktträd och gammeldags belysning. Ja, Kålgården bjuder nog på ett betydligt mer städat intryck än för så där 100 år sedan. Här bor du i en lägenhet som har allt det där vackra på sin egen bakgård.

I lägenheten har ägaren valt ett ljust golv enhetligt i hela lägenheten från första steget innanför dörren. Väggarna är nymålade i milda färger, badrummet renoverades nyligen och köket snyggt uppdaterat med ny bänkskiva, ny kyl och frys och nytt kakel som har rätta dåtids-känslan. Lägenheten har två balkonger, en fransk mot gatan och en ”svensk” mot gården, där emellan en fin siktlinje.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Per, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Kålgårdsgatan 25A
Område Gamla Kålgården
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 66 kvm
Antal rum 3 rum och kök
Byggår 1992
Månadsavgift 4 183 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, VA, bredband & tv
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Slutpris 2 925 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Per Sandwall Ansvarig mäklare 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Per Sandwall