Logotyp

Torpa - Söder

Gröna gatan 10

Fönster i tre väderstreck, tre stora sovrum, två toaletter och en balkong som påpassligt badar i sol från strax efter lunch och alla timmar till hon slocknar över Stadsparksberget. Detta är en ovanligt mogen lägenhet. Många kvadrat, stora rum och så stadsnära att det snabbt blir vanebildande att ha bagare, frisör, skomakare, kock, massör och affärsidkare så nära. Och lördagar har du hela torghandeln till godo bara en bit bort genom tunneln.

En lägenhet för många faser i livet. Små barn, stora barn eller kanske utflugna barn som parkerar barnbarnen hos dig för att sova över en natt eller två. Hur som helst, här finns social kompetens som du gärna slösar med och delar med din omgivning. Och är du trött på stan tar det bara en minut ner till Friaredalen, fem till Stadsparken och femton upp till Vattenledningsparken. Här får bilen mest stå parkerad och det är du som rör dit hit och dit.

------

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Madelen, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Gröna gatan 10
Område Torpa - Söder
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 95 kvm
Antal rum 4 rum och kök
Byggår 1963
Månadsavgift 5 096 kr/mån
Avgift inkluderar V/A, tv och bredband
Våning 3 av 7. Hiss finns.
Slutpris 2 810 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Madelen Zackrisson Ansvarig mäklare 0708-868088 madelen@vastanhem.se Mer om Madelen

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Madelen Zackrisson