Logotyp

Huskvarna

Gesällgatan 8C

Intill Mjölkafållan

Total förvandling

En helrenoverad lägenhet, i en liten solid förening, mitt i Huskvarna. Där har du den korta beskrivningen, och den räcker långt. Men om vi ska vara något mer utförliga så är det en smart renoverad lägenhet, där den sällskapliga delen vuxit sedan köket bytte plats med matsalen. På så vis skapades två lugna sovrum mot norr och gården, och ett betydligt mer socialt space mot söder och balkongen.

Ägaren till denna lägenhet är själv hantverkare och har knappast känslan mitt i handen. Allt nytt och bytt, och föreningens ekonomi robust som ekarna i Mjölkafållan strax intill. Föreningen planerar och gör investeringar i samma anda. Det syns inte minst på balkongerna som vuxit rejält och håller moderna standard för långa utekvällar. Både morgon och kvällssol utlovas, och rätt mycket där emellan.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. / Per, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Gesällgatan 8C
Område Huskvarna
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 78 kvm
Antal rum 3 rum och kök
Byggår 1947
Månadsavgift 2 950 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, VA, bredband och tv
Våning 1 av 3. Hiss finns ej.
Pris 2 200 000 kr / bud

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Per Sandwall Ansvarig mäklare 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Per Sandwall