Logotyp

Gamla Kålgården

Fortunagatan 8

När gammalt möter nytt

I snickarglada kvarter

Redan nu gläntar vi lite på dörren till ett fint hem som vi lärt känna under senare tid. Känner du redan nu att denna bostad rimmar väl med dina planer och längtan för framtiden, tveka då inte att ta kontakt med mig som ansvarig mäklare så återkopplar jag med mer information till dig efter jul- och nyårsledigheten. Mer information och visningstider kommer inom kort. Med önskan om en fin jul och ett gott nytt år! // Anna Andersson

Tänk på att registrera dig i vårt spekulantregister, så har du alltid relevant förhandsinformation från oss.

- - - - - - - - - -

Rum på rad, pardörrar och rundgång mellan alla rummen. Det här känns lite förnämt och högtidligt. Men lugn du vänjer dig snabbt; strax dräller du i soffan och ser kastanjeträdet på gården vinka med löven på gården. You will love it. Sommartid låter du balkongdörren stå på glänt och då har du både eftermiddagssol och lavendeldoft som smiter in över det mörka golvet.

Lägenheten är i mycket fint skick, med uppdaterade attribut som förstärker rötterna till gamla Kålgården. Framförallt har du ett lite pampigare listverk som klättrar högre upp på väggarna än tidigare. På fin ”husfranska” kallas det boaseringar, vilket kan vara kul att veta. Det mörka valnötslaminatet under fötterna göra samma runtur in och ut ur alla rummen. Enhetligt är alltid bäst när det gäller golv.

Snabbfakta
Adress Fortunagatan 8
Område Gamla Kålgården
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 76 kvm
Antal rum 3 rum och kök
Byggår 1990
Månadsavgift 4 816 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, vatten, tv och bredband
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Slutpris 3 400 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Anna Andersson Ansvarig mäklare 0723-100566 anna@vastanhem.se Mer om

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Anna Andersson