Logotyp

Gamla Kålgården

Fortunagatan 15B

I Jönköpings charmigaste stadsdel

Vind för våg bland takåsarna

Takåsar, snedtak, kullersten och gamla oregelbundna träpaneler. Där har du gamla Kålgården i det perfekta nötskalet. Och även om detta "bara" är en etta, så har du alla signum på rätt plats. Just detta hus har fronten ut mot den stensatta tvärgatan, men insidan mot den charmigaste gården du kan tänka dig, med en vagnsgång in genom huset. Via en pardörr tar du dig upp mot din vindsvåning. Trappan knirrar hemtrevligt, och är lite charmigt skev.

Lägenheten har två stora vindskupor mot gården, med glas även på sidorna. Var och en ger ljus till sin del av lägenheten - vardagsrummet och matplatsen. Den sistnämnda sträcker ut sig genom halva lägenheten förbi både kök och öppen spis. Om du har ett långt bord så finns det plats för 6-12 personer. Ungefär halva tjocka släkten. Köket är dessutom i högform i dubbel bemärkelse, del med en nyligen gjord renovering, dels med ett högt takfönster som låter ljuset landa på både pannkaka och kokböcker.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Per, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Fortunagatan 15B
Område Gamla Kålgården
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 48 kvm
Antal rum 1 rum och kök
Byggår 1909
Månadsavgift 3 105 kr/mån
Avgift inkluderar värme, VA, bredband och tv
Våning 3 av 3. Hiss finns ej.
Slutpris 2 000 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Per Sandwall Ansvarig mäklare 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Per Sandwall