Logotyp

Torps Gård

Passgången 9

Hitta lyckan i Fyrklövern

ERBJUDANDE! Avgiftsfritt i 12 månader för de som köper ett radhus under september 2023. Försäljning och byggnation pågår med möjlig inflytt från oktober 2023.

På populära Torps Gård tar nu sjutton nya radhus form, var och ett med fem rum och kök, 113 perfekt planerade kvadratmeter för den moderna familjen. Att hitta en fyrklöver är inte lätt, men den ger lite extra tur. Här tar den sig uttryck i vätterutsikt och ett riktigt bra boende - på flera sätt.

Naturen finns runt knuten, lekkompisarna likaså. Skolan ligger en kort promenad bort; över den nya gång- och cykelbron. Centrala Jönköping når du på en kvart om du rullar iväg på elcykeln, eller tar bussen som stannar intill området. Varje hus har två egna parkeringsplatser som, precis som bredbandet, ingår i månadsavgiften. Föreningens belåningsgrad är redan vid inflyttning ovanligt låg, 9 200 kronor per kvadratmeter, vilket tål att jämföras (gör gärna det!).

Att husen dessutom har en effektiv frånluftsvärmepump till såväl uppvärmning och varmvatten ger lägre kostnader och skönt inomhusklimat. När du känner dig redo för nästa steg är det dags att göra tillval i köket (HTH), badrummet (Konradssons kakel) samt övriga miljöer inomhus - och hitta lyckan i BRF Fyrklövern.

(Bilderna i denna presentation är fotograferade från ett av radhusen i de tidigare etapperna. De kan därför avvika från de nybyggda husen beroende på färger och materialval.)

Snabbfakta 1-2 Snabbfakta 2-4
Adress Passgången 9
Område Torps Gård
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 113 kvm
Antal rum 5 rum och kök
Byggår 2022/2023
Månadsavgift 6 144 kr/mån
Avgift inkluderar Kallvatten och fiber
Våning 1. Hiss finns ej.
Slutpris 3 200 000 kr

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon
Per Sandwall Extra kontaktperson 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund