Logotyp

Jönköping Öster

Bolagsgränd 1

Paradvåning med panoramavyer

En chans, en ynnest, ett hedrande förtroende… Ja, så känns det för oss på Västanhem att återigen få uppdraget att vara delaktig när en stor våning i en av stans mest burgna fastigheter får nya ägare. Och vi har märkt att känslan som de boende förmedlar är den samma. Att bo här är en ynnest. Ett förtroende som du får att förvalta till framtiden.

Det är lätt att superlativen ställs på varandra i ett sånt här fall, men det finns fog för det. Ett ganska anonymt hus från gatan, som många passerar varje dag, med en granitmurad grund som en stabil bas. Den finskurna entrén i sandsten ligger lite diskret på Bolagsgränd. Det är ingen skrytsam byggnad, men med rejält självförtroende och pondus. En fastighet med djupt tillgivna invånare. Det storslagna väntar innanför dörrarna. Ett unikt luftrum väntar på insidan både när det gäller utsikt över Vättern och takhöjden i våningen. Det är bara att addera en meter över svensk byggstandard så får du en vink om vad det handlar om.

Läget på Jönköpings strandväg, innebär närkontakt av sällan skådad nivå med vattnet, himlen och solen som en skön atmosfärisk störning, från tre rum i fil. När vattentempen är behaglig nog har du inte mer än dryga 100 meter bort till sandstranden för att öka kontakten till hundra procent.

------

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Per, ansvarig mäklare.

Snabbfakta Snabbfakta
Adress Bolagsgränd 1
Område Jönköping Öster
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 188 kvm
Antal rum 6 rum och kök
Byggår 1904
Månadsavgift 6 348 kr/mån
Avgift inkluderar Värme och vatten
Våning 3 av 5. Hiss finns.
Pris 7 500 000 kr / bud

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Per Sandwall Ansvarig mäklare 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Per Sandwall