Logotyp

Munksjöstaden

Barnarpsgatan 115

Livets nya synvinklar

Lägenheten är en ljus bekantskap som badar i tidig morgonsol när Västanhem kommer på besök. Behagligt smidigt en trappa upp från gatuplan. Men ändå med en balkong som släpper loss utsikten högt över Munksjön. Lagom öppen planlösning så att du redan i hallen anar ljuset och rymden. Särskilt på morgonen när solen glödtänder hela vardagsrummet och köket.

Kök och vardagsrum lever i symbios med utsiktens närvaro var du än står. Sovrummet ligger dock helt privat. Men om du bullar upp sängkuddarna mot väggen ser du sjön då också. Din vy kommer heller inte förändras med kommande byggnationer. Det enda är att gångvägen utmed udden ska färdigställas helt. Då kan du gå utmed kajkanten hela vägen in till centrum. Och det blir ett lyft för hela sta’n.

------

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Barnarpsgatan 115
Område Munksjöstaden
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 54 kvm
Antal rum 2 rum och kök
Byggår 2017
Månadsavgift 3 346 kr/mån
Avgift inkluderar Värme
Våning 3 av 6. Hiss finns.
Slutpris 2 375 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund