Logotyp

Torps Gård

Travgatan 22, Villa Hörvik, Tomt 1

Alla bilder
Nyproduktion

Villa Hörvik

Tio nyckelfärdiga hus med tillhörande friköpta villatomter på Torps Gård. Husen ligger högst upp på berget med milsvid utsikt och naturen som närmsta granne. Detta hus, "Villa Hörvik" från Götenehus på tomt 1, består av sex rum och kök fördelade på 174 kvadratmeter i två plan.

(Bilderna i denna presentation är fotograferade från ett tidigare byggt Villa Hörvik. De kan därför avvika från de nybyggda husen beroende på färger och materialval.)

Snabbfakta 1-4 Snabbfakta 2-12

Familjevänligt hus i ett område med milsvid utsikt och naturen inpå knuten.

Adress Travgatan 22, Villa Hörvik, Tomt 1
Område Torps Gård
Fast.beteckning Bankeryds-Torp 1:366
Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 6 rum och kök
Bruksarea 174 kvm
Tomtarea 735 kvm
Byggår 2023-2024
Pris 6 710 000 kr / fast pris

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon
Per Sandwall Extra kontaktperson 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

Bostadsbeskrivning

Villa Hörvik

Hörvik har ett starkt uttryck med renodlad fasad och väderskyddad entré. På entréplanet finns ett gemensamt allrum, två rymliga barnrum, badrum med dusch och ett smart klädvårdsutrymme med tillhörande klädkammare. En trappa upp ligger köket med köksö och bardisk mot vardagsrummet i en stor, öppen planlösning med fantastisk volym. Med fönster åt tre håll flödar de gemensamma sällskapsutrymmena av ljus. Från vardagsrummet når man balkongen med fint utsiktsläge mot entrésidan. Föräldrasovrummet är placerat i en egen del av huset med tillhörande klädkammare och wc/dusch.

Köpprocessen

Här erbjuds möjligheten att köpa ett nyckelfärdigt hus från Götenehus. Tomten köps då från Torps Gård Fastigheter AB och i samband med detta tecknas ett entreprenadkontrakt med Götenehus. Hör gärna av er så berättar vi mer.

Planritning

Bilder

Planritning

Torps Gård

Här bor du ett stenkast ifrån Bankeryds centrum. Och in till city tar det bara tio minuter med bil. Om du inte väljer att cykla eller ta bussen. Torps gård erbjuder en blandad bebyggelse och ett brett utbud av olika boendeformer. En ny stadsdel tar form men kvar blir natur och vackra träd.

Vill du bevaka fler bostäder som denna?