Logotyp

Torps Gård

Travgatan 14, Villa Gårdsvik, Tomt 5

Alla bilder
Nyproduktion

Villa Gårdsvik

Tio nyckelfärdiga hus med tillhörande friköpta villatomter på Torps Gård. Husen ligger högst upp på berget med milsvid utsikt och naturen som närmsta granne. Detta hus, "Villa Gårdsvik" från Götenehus på tomt 5, består av sex rum och kök fördelade på 154 kvadratmeter i två plan.

Snabbfakta 1-6

Familjevänligt hus i ett område med milsvid utsikt och naturen inpå knuten.

Adress Travgatan 14, Villa Gårdsvik, Tomt 5
Område Torps Gård
Fast.beteckning Bankeryds-Torp 1:387
Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 6 rum och kök
Boarea 154 kvm
Tomtarea 753 kvm
Byggår 2023-2024
Pris 6 490 000 kr / fast pris

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon
Per Sandwall Extra kontaktperson 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

Bostadsbeskrivning

Villa Gårdsvik

Huset har en modernistisk karaktär med ett spännande formspråk. Den rymliga och välkomnande entrén har gott om förvaring. Från hallen når man wc/dusch och ett rymligt klädvårdsutrymme. På entréplanet finns även två sovrum och intill dessa ett allrum med utgång till en skyddad uteplats under balkong. Övre plan har en öppen planlösning med kök och vardagsrum som sträcker sig genom framsidan av huset. Generösa fönsterpartier i tre väderstreck ger en ljus och luftig inomhusmiljö. Föräldrasovrummet är placerat i andra ändan av huset, med utgång direkt till trädgården. Här finns ytterligare ett sovrum samt en wc/dusch.

Köpprocessen

Här erbjuds möjligheten att köpa ett nyckelfärdigt hus från Götenehus. Tomten köps då från Torps Gård Fastigheter AB och i samband med detta tecknas ett entreprenadkontrakt med Götenehus. Hör gärna av er så berättar vi mer.

Planritning

Bilder

Planritning

Torps Gård

Här bor du ett stenkast ifrån Bankeryds centrum. Och in till city tar det bara tio minuter med bil. Om du inte väljer att cykla eller ta bussen. Torps gård erbjuder en blandad bebyggelse och ett brett utbud av olika boendeformer. En ny stadsdel tar form men kvar blir natur och vackra träd.

Vill du bevaka fler bostäder som denna?