Logotyp

Bymarken

Swedenborgsgatan 43

Vätterutsikt

Där livet äger rum

Just nu lär vi oss mer om detta hem. Vi fotograferar, filmar och dokumenterar. Men inser ni redan nu att huset rimmar väl med era planer och längtan för framtiden, tveka då inte att ta kontakt med mig som ansvarig mäklare. Vi har redan en hel del information som vi kan dela med oss av, för att stilla din nyfikenhet.

Tänk på att registrera dig i vårt spekulantregister, så har du alltid relevant förhandsinformation från oss.

- - - - - - - -

Utsikt i stora mått, biytor i stora mått och en trädgård som är fruktsam i stora mått. En 50-talsvilla på den övre Bymarken, som är i ett väldigt fint förädlat skick. Små kloka förändringar som gjort att villan både är i takt med samtiden och sitt ursprung. Några nya större fönster gör att ljuset kommer in i större dos, och utsikten blir utsökt även när du ligger i soffan. Parketten på övervåningen sköts med såpa och har en ljuvligt levande yta som lockar att gå barlästad så fort du kommer hem.

Huset har också fått en stor förändring då garaget har byggts på med en helt ny volym som blir ett andra vardagsrum som också öppnar huset storslaget mot trädgården på baksidan med ett stort skjutdörrsparti mot uteplatsen. Då har du kvällssolen, krocketplanen och fruktträden tillgänglig i ett stort famntag. Just här planar Bymarken ut och sommarsolen dröjer sig kvar och värmer riktigt länge på kvällarna. Det här är ett hus som är lätt att tycka om av många anledningar.

Snabbfakta
Adress Swedenborgsgatan 43
Område Bymarken
Fast.beteckning Stormhatten 6
Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biarea 192 + 40 kvm
Tomtarea 1 421 kvm
Byggår 1957
Slutpris 7 550 000 kr

Vill du veta mer?

Johan Marklund Ansvarig mäklare 0723-132000 johan@vastanhem.se Mer om Johan
Emma Lindström Extra kontaktperson emma@vastanhem.se Mer om

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Johan Marklund