Logotyp

Habo Tätort

Storhagen 14

Storslaget i Storhagen

Ibland låter man huset avgöra, ibland är det området som lockar. Just här på Storhagen i Habo kommer du troligtvis falla för båda. Ett mer barntillåtet område är svårt att tänka sig. Området har mognat fint med hus i olika stilar och tomterna har vuxit upp och fått karaktär med träd och buskar. Områdets rundväg blir som en bygata där barnen kan vimla tryggt, cykla fritt och sätta upp ett bandymål eller två. Sen är det lika nära ner till Habo centrum som ut i blåbärsskogen.

Huset öppnar stora famnen direkt innanför dörren. Öppet i nock och gott om fönsterpartier som går hela vägen ner i golvet och låter solen ta fart in och blicken ut. En liten väggstump mellan kök och vardagsrum ger en precis lagom avdelning i rumsligheten, och en vägg där kaminen står i givakt och väntar på eldgivning. Trots att några år har gått sedan byggåret känns det fortfarande som ett nybygge. Kloka färg- och materialval bidrar till att inget känns speciellt tidstypiskt, bara långsiktigt.

------

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Storhagen 14
Område Habo Tätort
Fast.beteckning Kyrkeryd 6:42
Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 5 rum och kök
Boarea 143 kvm
Tomtarea 816 kvm
Byggår 2006
Slutpris 4 710 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund