Logotyp

Bankeryd

Säterigatan 4

Barnvänligt deluxe

Björkpark med bollspark

Bankeryds solsida visar sig ha många goda sidor. Just här på 4:an har du raksträcka från barnrummen rätt ut i björkparken med fotbollsmål, grillplats och måttlösa ytor för hopp och lek. Huset är i samma anda. En trappa ner öppnar sig en leklåda får både stora och små. Ett stort allrum, där allt verkligen kan hända, och alla får plats runt tv:n och öppna spisen. I andra änden av källaren finns dessutom en skattkista med egen ingång. Ett uthyrningsrum med eget kök.

Ett hus startklart för en familj med både två och tre barn. Väl underhållet genom åren med bland annat två enhetligt renoverade badrum och taket omlagt så sent som nu i höstas. Planlösningen halvöppen kan man säga mellan kök, matplats och vardagsrum. Tänker och drömmer du annorlunda finns enkel potential även för det. Tre sovrum på entréplan och en trappa ner finns möjlighet för en tonåring att flytta hemifrån på prov. Ett fint hus att växa och mogna i.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Säterigatan 4
Område Bankeryd
Fast.beteckning Attarp 2:470
Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biarea 122 + 122 kvm
Tomtarea 630 kvm
Byggår 1969
Slutpris 4 910 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund