Logotyp

Bymarken

Johan Skyttes väg 14

Ett nyare 50-tal

Ett lågmält hus som har sin bästa sida åt Vättern till. Och sedan hall, kök och matsal renoverades genomgripande tillhör såklart även insidan den bästa sidan. Det är ett hus som genom åren uppdaterats på flera sätt för att göra livet smidigt för en aktiv barnfamilj med både tre och fyra barn. Groventrén är ett föredöme. Bara att köra in barnvagnen på klinkern och låta lillsyrran sova en halvtimme till. Smidigt också att kånka in matkassarna direkt från bilen. Blöta barn och hundar är också lätt att hålla på mattan.

När det gäller läget har inte mycket förändrats på 60 år. Den stora tomten bjuder på otaliga positioner för den som vill sitta i lä i solen nästan året runt. Om utsikten blivit bättre med tiden, har det nog med landhöjningen att göra. Här ser du rakt ut över Vättern i nord-ostlig riktning, både inne från vardagsrummet, två av sovrummen och från trädgården. En skyddad uteplats gör att du kan låta barnen rasa runt fritt i trädgården, med bevarad koll.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Johan, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Johan Skyttes väg 14
Område Bymarken
Fast.beteckning Stormhatten 14
Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biarea 202 + 82 kvm
Tomtarea 1 166 kvm
Byggår 1959
Slutpris 8 350 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Johan Marklund Ansvarig mäklare 0723-132000 johan@vastanhem.se Mer om Johan

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Johan Marklund