Logotyp

Torps Gård

Galoppgatan 3, Villa Hällsvik, Tomt 8

Alla bilder
Nyproduktion

Villa Hällsvik

Tio nyckelfärdiga hus med tillhörande friköpta villatomter på Torps Gård. Husen ligger högt upp på berget med milsvid utsikt och naturen som närmsta granne. Detta hus, "Villa Hällsvik" från Götenehus på tomt 8, består av sex rum och kök fördelade på 180 kvadratmeter i två plan.

Snabbfakta 1-6

Familjevänligt hus i ett område med milsvid utsikt och naturen inpå knuten.

Adress Galoppgatan 3, Villa Hällsvik, Tomt 8
Område Torps Gård
Fast.beteckning Bankeryds-Torp 1:390
Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 6 rum och kök
Boarea 180 kvm
Tomtarea 874 kvm
Byggår 2023-2024
Pris 7 060 000 kr / fast pris

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon
Per Sandwall Extra kontaktperson 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

Bostadsbeskrivning

Villa Hällsvik

Hällsvik visar en diskret fasad mot gatan, men öppnar upp sig mot trädgården med stora glasytor i båda planen som låter omgivningen samspela med interiören. Köket har en köksö där du kan laga mat och samtidigt ha kontakt med vardagsrummet, samt en bardisk som är perfekt för trevliga frukostar.

Det rymliga vardagsrummet är stort nog för både matplats och soffgrupp. På detta plan finns även en toalett med dusch och ett arbetsrum/sovrum. Sluttningsplanet är en mer privat del av huset där de flesta sovrummen är samlade. Här finns även ett trevligt allrum, badrum och en klädvårdsavdelning med separat teknikrum.

Köpprocessen

Här erbjuds möjligheten att köpa ett nyckelfärdigt hus från Götenehus. Tomten köps då från Torps Gård Fastigheter AB och i samband med detta tecknas ett entreprenadkontrakt med Götenehus. Hör gärna av er så berättar vi mer.

Planritning

Bilder

Planritning

Torps Gård

Här bor du ett stenkast ifrån Bankeryds centrum. Och in till city tar det bara tio minuter med bil. Om du inte väljer att cykla eller ta bussen. Torps gård erbjuder en blandad bebyggelse och ett brett utbud av olika boendeformer. En ny stadsdel tar form men kvar blir natur och vackra träd.

Vill du bevaka fler bostäder som denna?