Logotyp

Sveahäll

Bosshagsgatan 30

Lekfull på hörnet

Men hallå, kolla in detta. Här kan du bocka av barnfamiljens alla önskemål på ett bräde. Bilfritt, lekfullt nära gungorna, gångavstånd till förskolan och med kompisar både här och där i grannhusen. Men det bor inte bara barnfamiljer i kvarteret, här bor många för livet, för att det är ett så enkelt liv som tar fart här. Detta är dessutom det enda gavelhuset med fönster mot söder. Tre sovrum, två badrum och uteplatser både uppe och nere.

Detta hus har haft samma ägare nästan sedan området byggdes 1982. Huset är väl underhållet med nya fönster omlagt tak och pannan bytt. Ett av badrummen renoverade i diskreta färgval som kommer stå sig länge. Sen får du fritt fram att sätt din prägel på ytskikten. Vara så minimalistisk du vill, eller färgstark maximalist. Gamla badrummet nere är helt oemotståndligt gult. Låt inspirationen komma från alla håll.

------

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Bosshagsgatan 30
Område Sveahäll
Fast.beteckning Rosenhägern 20
Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biarea 128 + 20 kvm
Tomtarea 296 kvm
Byggår 1981
Slutpris 3 800 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund