Logotyp

Bymarken

Björnebergsvägen 47B

Vättervy

Direktörens delikatess-limpa

En mycket rejäl tegelvilla. Såna som byggdes på 50-talet. Och bara då. Stora ytor i två plan, och med ett elegant etage mellan matplatsen och köket. Huset är dessutom tillbyggt på 2000-talet så att en redan lång huskropp blev längre. Och fyra sovrum blev sex, så som huset disponeras i dagsläget. Den totala ytan uppgår till hela 364 kvm. Ett fantastiskt hus för en stor familj att växa i och odla sin sociala kompetens med kompisar, släkt och vänner. Här kan kompisar, flick- och pojkvänner sova över utan du märker det.

Huset byggdes från början som vd-bostad av Munksjö Pappersbruk, och läget här utmed Björnebergsvägen valdes med omsorg. Utsikten ut över Vättern är magnifik, och riktigt klara dagar ser du halvvägs till Linköping. Gränna, Visingsö och även Omberg har du däremellan. En mulen sommardag kan du glädja dig åt ett stort fint uterum, som håller regnet borta.

Villan skulle med fördel kunna modifieras om och få en rejäl uthyrningsdel om cirka 120 kvadratmeter i den sydöstra delen, den del av huset som byggdes på under 2000-talet. Med en sådan ombyggnation gjord skulle man själv kunna bo på över 200 kvadrat och ha en ekonomisk motor som driver runt i princip hela driftskostnaden på årsbasis.

Snabbfakta
Adress Björnebergsvägen 47B
Område Bymarken
Fast.beteckning Storken 7
Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 9 rum och kök
Bo & biarea 356 + 40 kvm
Tomtarea 1 481 kvm
Byggår 1955
Pris 9 000 000 kr / bud

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Johan Marklund Ansvarig mäklare 0723-132000 johan@vastanhem.se Mer om Johan

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Johan Marklund