Logotyp

Mariebo

Åsenvägen 107

Bombsäkert

Barnvänligt på toppen av Mariebo

Längst upp på Mariebo där skogen och ängarna tar vid, lämnar du staden bakom dig och kan dra i den mentala handbromsen och sakta in. Ett ganska ordinärt 1½-planshus från början av 1980-talet som dock är i mycket fint skick. Mycket kloka renoveringar har inte bara uppdaterat, utan också gjort det väldigt elegant och enhetligt. Samma ekparkett letar sig in och ut i alla olika rum på bägge våningsplanen. Och båda badrummen är renoverade med exakt samma kakel och klinker, som sätter ett bäst-före-datumet långt in i framtiden.

Tomten är stor och helt plan och med utmärkt bollsinne. Ambitiösa möjligheter att utveckla ett trädgårdsintresse utöver det vanliga. Uteplatserna i två riktningar så du behöver inte avstå morgon- eller kvällssol. Det inglasade uterummet på baksidan konserverar sommarlovskänslan och kan väckas till liv även en solblid dag i slutet av oktober. Sen finns det en extra ordinär detalj till. Det finns ett fullfjädrat skyddsrum under hela huset, vilket såklart nu används för helt andra ändamål!

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Per, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Åsenvägen 107
Område Mariebo
Fast.beteckning Odlaren 21
Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 6 rum och kök
Boarea 124 kvm
Tomtarea 795 kvm
Byggår 1983
Slutpris 5 250 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Per Sandwall Ansvarig mäklare 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Per Sandwall