Logotyp

Bymarken

Albert Engströms väg 19

Chans till briljans

Låt inte den blygsamma utstrålningen lura dig. Nästan högst upp på berget, längst in på gatan och sist i raden av 70-talare i stadig mexi-stil finns kanske livets bästa plats för familjen. Möjligheternas hus, skulle man kunna säga men vi vill inte verka alltför floskliga. Det är bättre att du känner efter själv. Kliv in och ta in originalkänslan som möter dig redan i hallen, ta till vänster uppför trappan och vänd dig mot utsikten. Förälskad? Ser du potentialen?

Den öppna ytan på andra sidan gatan är allmänning, så exakt den här vyn över Bymarkens takåsar och in över Vättern och city kommer alltid att ligga intakt. Det enda du behöver lägga energi på är att skapa ditt drömhem precis där du står. Det allra mesta är fortfarande original från tidigt 70-tal, så behåll det som känns stylish och känns dig fri att gå loss på resten. Trevlig resa!

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Johan, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Albert Engströms väg 19
Område Bymarken
Fast.beteckning Spiken 13
Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biarea 144 + 61 kvm
Tomtarea 548 kvm
Byggår 1973
Slutpris 5 550 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Johan Marklund Ansvarig mäklare 0723-132000 johan@vastanhem.se Mer om Johan

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Johan Marklund