Klåfingrig butikskreatör och kommunikatör

Västanhem har funnits i snart fyra år och nu behöver vi förstärka Västanhemmet med ytterligare en ny familjemedlem. Se dig som kommunikatör; uttryck och känsla är lika viktigt i butiken som i våra sociala kanaler. Samtidigt räds du inte butiksinköp, sortiment och lager. Vi söker dig som är både närvarande i nuet, och planerande för morgondagen. Du vet var skåpet ska stå liksom, men vi anar att det kliar i fingrarna på dig. Du gillar att flytta skåpet hit och dit, titt som tätt. Alltid redo, men aldrig framme.

 

Du jobbar helhjärtat, men troligen deltid och får en del av ansvaret för vår lilla butik. Men lugn, du är aldrig ensam; Emma, Sofia & Lina blir tre tighta kollegor som alltid finns till hands. Våra sociala kanaler behöver också en bokstavstrogen välgörare; alltså bra om du kan skilja på de och dem. Och vi vill gärna bli bättre på butiksnära event, hoppas du vill det också? Västanhem har många ansikten utåt, och du ser till att vi alltid har en skön glimt i ögat.

 

Du kommer i hög grad bli vårt ansikte utåt, bildligt och bokstavligt. Det är en fördel om du har erfarenhet av butiksarbete och gillar att uttrycka dig i ord. Att du gillar hus och inredning tar vi som en självklarhet.

 

Välkommen med din ansökan ställd till Per Sandwall; den kommer behandlas med största sekretess, för vi vet att branschen är liten.

 

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare från 1/9. (Provanställning tillämpas)
Omfattning: 75% (10:00-17:00)

 

Lön
Fast månadslön

 

Ansökan
Ansökan skickas till per@vastanhem.se
Frågor besvaras på 036-333 60 81
Sista ansökningsdag är den 22 juni 2017

 

Postadress
Västanhem Mäkleri & Interiör
Barnarpsgatan 29
553 16 Jönköping