Mäklarassistent med volleykänsla.

Västanhem har funnits i ett och ett halvt år och vi behöver växa med en ny mäklarassistent till våren. Vår nuvarande, Caroline, blir en av Västanhems mäklare efter ett par år som assistent i branschen. Men hon har inte gjort det lätt för sin efterträdare med fyra helnöjda mäklare som vant sig vid ett ordningssinne utöver det vanliga.

 

Tjänsten innebär många bollar i luften samtidigt; kontakt med säljare, köpare, banker och myndigheter. Du ser också till att inget krockar bland bokningarna här på kontoret. Dessutom hanteras stora pengabelopp när en bostadsaffär görs upp. Har du det där lilla extra som behövs?

 

Kanske har du jobbat några år som mäklarassistent innan, kanske inte, det är inget krav. Det viktiga är att du har rätt känsla för kunderna och vår familjekänsla här på mäkleriet. Att du förstår vad som krävs, är beredd att hugga i, skapa struktur och lära nytt. Snabbt.

 

Du kommer i hög grad bli vårt ansikte utåt, bildligt och bokstavligt – både i butiken och för mäkleriet. När vår butiksansvarige inredare är ute hos kund kan du räkna med att det blir en hel del inhopp bakom kassan i vår mysiga inredningsbutik. Det är en fördel om du har erfarenhet av programvaror som Vitec och Indesign. Om inte annat kommer du få det, eftersom det är två viktiga arbetsredskap. Förutom ordningssinnet då. Att du gillar hus och inredning tar vi som en självklarhet.

 

Välkommen med din ansökan ställd till Per Sandwall; den kommer behandlas med största sekretess, för vi vet att branschen är liten.

 

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare. (Provanställning tillämpas)
Omfattning: 87,5% (9:00-17:00)

 

Lön
Fast månadslön samt provision

 

Ansökan
Ansökan skickas till per@vastanhem.se
Frågor besvaras på 036-333 60 81
Sista ansökningsdag är den 16 januari 2015

 

Postadress
Västanhem Mäkleri & Interiör
Barnarpsgatan 29
553 16 Jönköping