En känslomässig affär

Västanhem föddes när Per och Johan, från stans två största mäklarfirmor ville mer. Eller rättare sagt något mindre. En personkemisk fusion som inte gått obemärkt förbi sedan starten i augusti 2013. Ambitionen är dock inte att förändra branschen, eller att växa till varje pris. Tvärt om. Västanhem håller sig gärna på sin egen kant, med personligare relationer, proffsigare presentationer och lugnare visningar. Idag består Västanhem av nio anställda, varav fem är mäklare.

Tänk dig Västanhem som den lilla gatan med vändplats

Här stressar man inte bara förbi. Här finns plats för både skratt och bostadsaffärer. Bostadsköpet är livets stora ekonomiska beslut sägs det, men man glömmer att det är en minst lika stor känslomässig affär – både att sälja och att köpa. Det är därför vi har sänkt tempot. För att lära känna skrymslen och vrår i alla hem, och för att hinna se både säljare och köpare i ögonen och förstå deras vilja. På så sätt drar du nytta av allt vi faktiskt kan om hus – praktiskt och juridiskt. Det vinner både köpare och säljare på. Kompetens och omtanke sitter inte i slips och vassa pressveck, om nu någon trodde det?

//Som du märker, har hemlängtan tagit oss ganska långt bort från den traditionella mäklarvärlden.

Familjen

caroline

Caroline Andersson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 85
caroline@vastanhem.se
"Caroline personifierar hela Västanhems filosofi. Hon sprider ett behagligt, övertygande lugn omkring sig som smittar av sig direkt."
Läs mer
daniel

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
"Att ge kunderna mer tid, att bjuda på sig själv och sin huskunskap blir ingen svår omställning för Daniel."
Läs mer
madelen

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
"Att välja familjen på Västanhem var ett enkelt beslut. Hon gillade direkt tanken och känslan som Johan och Per strävar efter. Lägre tempo, för att hinna växla ut full potential i varje bostadsaffär."
Läs mer
per

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
"Det här är Jönköpingspojken som drivs av vinnar- och överlevnadsinstinkt. Inget har kommit gratis, förutom ödmjukhet och gott självförtroende."
Läs mer
7c1a5068

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
"Hela livet har kryddats med skidor, snowboard, resor och en stark Elvisdyrkan. Så har det fortsatt även sedan jag landade i Jönköping"
Läs mer
VHEM-EMMA-009 1

Emma Liljegren

Mäklarassistent / Kontorsansvarig
036-333 60 80
emma@vastanhem.se
"Om man nu gillar hus och heminredning, blir det en fullträff att landa på Västanhem Mäkleri & Interiör. Att både vara ett ansikte utåt i butiken, och kraften inåt för mäklarna. "
Läs mer
VASTANHEM-SOFIA-003

Sofia Hallin Karlberg

Inredare
073-653 27 97
sofia@vastanhem.se
"Blanda olika stilar, och blanda oansenliga prylar med sånt från fina gatan. Det ska alltså vara kontraster både i arbetslivet och hemmiljön."
Läs mer
lina

Lina Isaksson

Butiksansvarig / Inredare
070-6854478
lina@vastanhem.se
"Lina har nog landat helt rätt som spindeln i nätet på Västanhems kontor. Framförallt som ansvarig för stylingen innan fotograferingar och visningar."
Läs mer
carolinedahl

Caroline Dahl

Inredare
070-4674128
caroline.dahl@vastanhem.se
"För att var relativt ung har hon redan imponerande erfarenhet. Intresset för att skapa schyst inredning för sig själv och andra är nog miljöbetingat hemifrån, påstår hon."
Läs mer
jesper

Jesper Almhagen

Videoworx
 
info@videoworx.se
"Jesper är Västanhems egen husfluga, som ska surra runt med filmkameran i högsta hugg för att fånga alla hem till salu i vackra vinklar."
Läs mer
karin

Karin Marks

Copywriter
 
hej@karinmarks.se
"Sedan våren 2014 driver Karin sin egen skrivlåda som frilansande copywriter med olika typer av reklamuppdrag – stort och smått, hårt och mjukt."
Läs mer
nicke

Nicke Hallgren

Copywriter
 
dictum.factum@telia.com
"Gillar allt som börjar på S: språk, stolar, skateboard och att sykkla (som man stavar det i Norge). Jobbar som frilansande copywriter sedan snart fem år."
Läs mer
091A0347

Sara Landstedt

Day Fotografi
 
info@dayfotografi.se
"Att Sara skulle ”måla med ljus” var näst intill inskrivet i födelseattesten. Sedan några år tillbaka driver hon sin egen fotostudio i Jönköping under namnet "Day"."
Läs mer
maria

Maria Brännhult

Day Fotografi
 
maria@dayfotografi.se
"Mia är en viktig del av vardagen för Västanhem. Och en viktig del av Day Fotografi, firman som tar alla bilder i alla vackra villor och lägenheter."
Läs mer
DAYFOTOGRAFI-VHEM-002

Emelie Aspenberg

Day Fotografi
 
emelieaspenberg@hotmail.com
"Det började egentligen med popkonserter; musiken är ett stort intresse och med kameran i hand får Emelie två konster att mötas."
Läs mer
DAYFOTOGRAFI-VHEM-001

Robin & Johan

En Appstudio
 
info@enappstudio.se
"Västanhems flygande IT-avdelning. För dem är systemlösningar, appar och sökmotorer lika konkreta som hink och spade för deras föräldrageneration."
Läs mer