Västanhem inspirerar

Västanhem föddes när Pelle och Johan, från stans två största mäklarfirmor ville mer. Eller rättare sagt något mindre. En personkemisk fusion som inte gått obemärkt förbi sedan starten i augusti 2013. Ambitionen är dock inte att förändra branschen, eller att växa till varje pris. Tvärt om. Västanhem håller sig gärna på sin egen kant, med personligare relationer, proffsigare presentationer och lugnare visningar. Idag består Västanhem av sju anställda, varav fem är mäklare.


Taggar


God morgon! Det ser ut att bli en härlig höstdag, kom gärna förbi på en kaffe i butiken! Vi fyller på med nyheter hela tiden. Varmt välkommen!


Skrivet 20 september 2018
#butikvästanhem
66

Fredagskänsla i butiken idag. Kontorsdetaljerna från Low Key hittar du hos oss, välkommen in!


Skrivet 14 september 2018
#butikvästanhem #workspace
34

Idag reser delar av Västanhem till Paris för att besöka inredningsmässan Maison Objet. Där ska vi samla inspiration, frossa i croissanter, nosa upp nya trender och göra inköp till butik och styling. Håll ett öga på våra Stories för att följa med oss under dessa dagar Bienvinue!


Skrivet 9 september 2018
#maisonobjet #suiveznous
64

Ett stort tack till alla er som besökte oss idag. Kön ringlade sig stundtals lång genom butiken och vi är så glada att så många kom förbi.


Skrivet 4 september 2018
#butikvästanhem
27

Imorgon säljer vi ut finfina stylingprodukter samt utvalda godbitar ur butiken. Klockan 10 slår vi upp portarna, varmt välkommen!


Skrivet 3 september 2018
#butikvästanhem
52

Morgonljus på Petersbergsvägen 1. Välkommen fredag! @dayfotografi


Skrivet 31 augusti 2018
#jkpg
25

Detaljer från en supercharmig enrummare på Hulukvarnsgatan 4H. Håll utkik på vastanhem.se under morgondagen! @dayfotografi


Skrivet 30 augusti 2018
#jkpg
9

Detaljer från Erik Dahlbergsgatan 9B Knopplisten från Iris hantverk hittar du i vår butik. Välkommen!


Skrivet 27 augusti 2018
#butikvästanhem #irishantverk
10

Nu önskar vi er en riktigt fin helg! Webben är laddad med ett gäng nya fina hem, däribland den här pärlan på Vättergatan 28A. #jkpg. @dayfotografi


Skrivet 24 augusti 2018
#jkpg
34

Butiken är preppad för höst. Vi har öppet till kl 17, varmt välkommen in!


Skrivet 24 augusti 2018
#butikvästanhem
43

God morgon från Lärlingsgatan 4B, såld. Sängkläder och överkast hittar du i vår butik. Välkommen! @dayfotografi


Skrivet 23 augusti 2018
42

Nu trillar nyheterna in i butiken. Lou candleholder i glaserad keramik finns i svart och vitt. Välkommen in!


Skrivet 21 augusti 2018
#butikvästanhem #tellmemore
32

Idag firar vi fredag med en vacker vas till fredagsbuketten. Just den här är i handblåst glas och finns i grått och bärnsten. Välkommen in i vår butik på Barnarpsgatan 29!


Skrivet 17 augusti 2018
#butikvästanhem
19

I takt med att kvällarna blir svalare så plockar vi med oss kuddar och plädar och fortsätter att njuta av sensommarlugnet inomhus. Nu har vi fyllt på med nya goa färger på linnekuddarna från Tell me more. Varmt välkommen in i vår butik!


Skrivet 16 augusti 2018
#butikvästanhem #tellmemore
22

Gör dig redo för höstens nystart med en stilren mobilladdare från @hey.waldemar Den bruna finns i två längder för att du smidigt ska kunna använda din telefon/surfplatta samtidigt som du laddar. Kommer även i svart och grått. Välkommen in i butiken!


Skrivet 13 augusti 2018
#butikvästanhem #heywaldemar
31