Västanhem inspirerar

Västanhem föddes när Pelle och Johan, från stans två största mäklarfirmor ville mer. Eller rättare sagt något mindre. En personkemisk fusion som inte gått obemärkt förbi sedan starten i augusti 2013. Ambitionen är dock inte att förändra branschen, eller att växa till varje pris. Tvärt om. Västanhem håller sig gärna på sin egen kant, med personligare relationer, proffsigare presentationer och lugnare visningar. Idag består Västanhem av sju anställda, varav fem är mäklare.


Taggar


Drottninggatan 35 B | 1 rok, 51 kvm. Vill du ha ett nätt krypin till en bra peng, men ändå bo kungligt? Då är detta en gyllene pärla att lägga vintervantarna på. För det här är ingen vanlig liten etta. Nej, det är ett helt hem! Längst upp på Drottninggatan, överst i huset, med Vätterutsikt och högt i tak. Med riktigt kök, ordentlig hall och många fina originaldetaljer bevarade och omskötta. Vad sägs om nyslipat plankgolv, platsbyggt serveringskåp i köket och vackra skjutdörrar i par in till stora rummet? Föreningen är liten och välskött, ordning och reda. Hela hemmet är nymålat från tak till golvlist och bussen stannar utanför dörren. Du hör ju själv, nästan "too good to be true". Och ändå ligger den lugnt här och väntar på dig. Välkommen upp! Foto @dayfotografi, styling @sofia_hallin & @carolinedahl.


Skrivet 20 januari 2017
57

Idag besöker vi Formex för nya inköp och inspiration!


Skrivet 19 januari 2017
#butikvästanhem #formex #tellmemore
87

Vi är superglada idag när vi packar upp Lisa Aguréns @li.sense.a printar bland annat underbara "Bunch of roses" som finns i 50*70cm för 549 kr. Välkomna in i butiken!


Skrivet 13 januari 2017
#butikvästanhem #lisaaguren
67

Grännavägen 68 | 3 rok, 75 kvm. Här reser blicken i expressfart från Baskarp till Öxnehaga. Och allt där emellan är blått Vättervatten. Åtminstone den dagen vi är här för att fotografera, då solen slösar ymnigt med vinterljus över hela bygden. Det finns inget kameraobjektiv i världen som gör utsikten riktig rättvisa. Den ska upplevas på plats, från vardagsrum och balkong på översta våning. Punkt. Huset har bara fyra stora lägenheter och du sitter i skyddat bo längst upp i södra gaveln under takskägget. Tre stora rum som du kan inreda på lite olika sätt beroende på tycke och smak. Att vardagsrummet hamnar mitt i är kanske inte så svårt att gissa, eftersom det är störst och med balkongdörren mot kvällssolen. Om du behöver två sovrum funkar det också, men som det ser ut nu är det matsal ut mot utsikten och sängkammare upp mot gården och Huskvarnaberget. Samma fina parkettgolv ligger sammanhängande utan skarv i alla tre rummen, men med tre olika mönsterläggningar, vilket inte är så vanligt att se. Köket är uppdaterat på senare år med vita fräscha luckor i laminat. Även golv och köksbänk är laminatklädd för att tåla vardagslitaget i många år. Badrummet också renoverat.


Skrivet 12 januari 2017
34

Myrstadavägen 8 A | 6 rok, 130 kvm. Otroligt nog finns det hus som är större på insidan än på utsidan. I alla fall känns det så. Och här har vi ett praktexempel på just detta. En stilren, gråmålad tegelboning med generös tomt och perfekt nära-till-allt-läge mitt i lugna Tenhult. Foto @dayfotografi, styling @sofia_hallin & @carolinedahl


Skrivet 10 januari 2017
#vardagsrum
46

Butiken har öppnat dörrarna för 2017! Och vi gör det med 50% rabatt på flera av våra produkter, ett urval syns på bilden. Välkomna in!


Skrivet 9 januari 2017
#butikvästanhem
25

Sandbacksgatan 16 C, en riktig godsak att se fram emot som kommer ut på webben i början av nästa år. Nu tar vi lite julledigt, och hoppas verkligen att även du kan få några dagar i lugn och ro hemma. Sköt om er allesammans, och God Jul!


Skrivet 22 december 2016
#vardagsrum
72

Passa på och köp dina julklappar hos oss! Den här veckan öppet enligt ovan.


Skrivet 19 december 2016
#butikvästanhem
29

Nytt år snart! Den här veckan har vi 20% på alla kalendrar från Rifle paper. Julklappstips!


Skrivet 19 december 2016
#butikvästanhem #riflepaper
57

God morgon! Titta förbi oss idag vetja! Vi har både julpynt och saker att stoppa i klapparna. Öppet idag 9-17. Välkomna!


Skrivet 9 december 2016
#butikvästanhem
102

Vi gillar Jönköping - Print från Dumme mosse fotad av Oscar Olofsson. Kalender för 2017 från The broccoli tree


Skrivet 6 december 2016
#butikvästanhem #dummemosse #printler #thebroccolitree
60

Mysigt sovrum på Nyckelvägen 4. Visning idag kl 12.00, välkomna!


Skrivet 4 december 2016
#sovrum
58

Odengatan 28 | 2 rok, 73 kvm. Olala!!! Detta är en finlirad goding som fått en snygg släng av både pensel och slipmaskin. Tiden har bromsat in perfekt, med alla fina detaljer bevarade. Gamla golv, väggar, dörrar och foder, möter ett toppmodernt kök, en luftig walk-in-closet och ett badrum som är en fröjd för ögat. Lägenheten ligger i husets vinkel, vilket gör att rummen öppnar sig i spännande riktningar, och känns allt annat än fyrkantig. Vardagsrummet och köket skulle gjort självaste Pythagoras häpen, med många vinklar och vrår. @dayfotografi @dayfotografi_mia @dictumfactum @sofia_hallin


Skrivet 3 december 2016
#kök
66

Trevlig helg!


Skrivet 2 december 2016
#cozyliving #vakinme #washologi
97

Höjdhoppsvägen 35 | 5 rok | 167 kvm Längst upp på toppen av Bankerydsberget står det i stolt givakt. Det stilfullt grå hemmet i två snygga plan, planerat i bästa intresse för familjen på språng. Härifrån har man alltid nära, oavsett om man vill andas natur, knalla till skolan, vardagsmathandla eller ta sig till stan. Invändigt hittas rejäla ytor, gedigna val, ljusa rumsligheter och massor med smart förvaring. Två helt nyfixade badrum glänser ikapp. Övervåningens härliga allrum - en självklar plats för alla att umgås. Husets sovrum är inte sämre, vart och ett med ett eget ess i rockärmen. På utsidan bjuder trädgården in till långa, lata dagar i solen. Välkommen till ett toppenhus på lugna gatan! @dayfotografi @carolinedahl @karinmarks_


Skrivet 1 december 2016
#bankeryd #vardagsrum
29

Visa fler