Västanhem inspirerar

Västanhem föddes när Pelle och Johan, från stans två största mäklarfirmor ville mer. Eller rättare sagt något mindre. En personkemisk fusion som inte gått obemärkt förbi sedan starten i augusti 2013. Ambitionen är dock inte att förändra branschen, eller att växa till varje pris. Tvärt om. Västanhem håller sig gärna på sin egen kant, med personligare relationer, proffsigare presentationer och lugnare visningar. Idag består Västanhem av sju anställda, varav fem är mäklare.


Taggar


Stort tack till alla er som gett oss förtroendet att jobba med era hem detta första halvår. Tiden går fort när man har det bra och till hösten fyller vi redan fem år - detta ser vi fram emot att fira tillsammans med er. Men nu längtar vi ut till landet, hagen, havet och stillheten. Det är dags för oss att ta fyra veckors ledigt, sen är hela teamet på plats igen skiftet juli/augusti. Ha en riktigt fin sommar allihop och ta hand om er!


Skrivet 29 juni 2018
#sommar
93

I eftermiddag går vi på lite semesterledighet och öppnar igen den 30 juli. Men fram till klockan 17 idag har vi öppet som vanligt. Välkommen in, kaffemaskinen står redo


Skrivet 29 juni 2018
#butikvästanhem
27

Vårens gladaste och stoltaste ögonblick var när vårt fantastiska Västanhemsteam fick ta emot priset Guldstickan för årets marknadsförare 2017. Tack till alla våra goda vänner – fotografer, skribenter, stylister, filmare och webbutvecklare – som tror på oss och som verkar under Västanhems flagg. Ensam är stark – men ju fler vi är tillsammans, desto gladare vi blir.


Skrivet 28 juni 2018
#guldstickan
71

Minns ni gavelfyran på Kungsgatan 9D - ett tomt vitt blad att skapa vad man ville med när den såldes för snart två år sedan. Nu är den snart till salu igen, men i ett helt nytt skick. Nuvarande ägare har lagt ner mycket jobb och kärlek på att renovera hela lägenheten och köket är ett av de finaste vi någonsin sett. Till hösten kommer den ut till försäljning men vi kommer att bjuda på ett smakprov av bilder redan denna veckan, så håll utkik!


Skrivet 26 juni 2018
#kungsgatan9d
10

Fira semester och sovmorgon i sköna lakan från Midnatt Home. 100% ekologisk bomull. Påslakan + örngott 599:- / 2-pack örnott 50x60 cm 200:- / 2-pack örngott 50x90 cm 250:- Här ska sovas!


Skrivet 26 juni 2018
#butikvästanhem #midnattofficial
4

Såhär i slutet av Västanhems vårtermin blickar vi tillbaka på några extra härliga och minnesvärda händelser från det första halvåret. Vårt nyaste tillskott i mäklarskaran började hos oss i april och heter Rrezarta Veliqi. Engagemang och målmedvetenhet är två av den här glädjespridarens främsta mäklaregenskaper. Kika gärna in på vår hemsida för att läsa mer om henne! Länk hittar du i vår profil


Skrivet 25 juni 2018
#livetpåvästanhem #mäklare
26

Godmorgon från ett av vårens mest omtyckta kök - Gelbgjutargatan 16, sålt. @dayfotografi


Skrivet 25 juni 2018
62

En tom vind förvandlades till ett mysigt krypin för barnen. Inspiration från Villagatan 5, såld. @dayfotografi


Skrivet 20 juni 2018
9

Vi förbereder för midsommarfirande. Välkommen in i butiken


Skrivet 19 juni 2018
#butikvästanhem
3

Varmt välkommen på vernissage i vår butik ikväll kl 17-18


Skrivet 18 juni 2018
#dayfotografi #milkbyday
45

Nu gläntar vi på dörren till midsommar och ledighet, men innan det är dags för lata dagar i hängmattan har vi fortfarande en hel massa härligt framför oss. Ikväll mellan 17-18 har vi vernissage i butiken för fotoutställningen Milk by day (mer info längre ner i flödet) Kom gärna förbi och säg hej Hoppas vi ses! @dayfotografi


Skrivet 18 juni 2018
#dayfotografi #jkpg
1

Härligt arbetsrum på Villagatan 5 Mattan hittar du i två storlekar i vår butik.


Skrivet 14 juni 2018
#butikvästanhem
37

God morgon från Skillnadsgränd 10


Skrivet 14 juni 2018
0

Under midsommarveckan hänger härlig fotokonst från Day fotografi’s senaste projekt i vår butik. Det går fint att köpa med sig ett original hem. Eller fler - det kan vara svårt att välja! Vi bjuder på dryck och tilltugg måndag 18 juni kl 17-18. Då finns även fotograferna på plats i butiken. Hoppas vi ses!


Skrivet 13 juni 2018
#dayfotografi #fotoutställning
12

Butiken är uppdukad och redo för student och sommarfester. Välkommen in!


Skrivet 13 juni 2018
#butikvästanhem
20