Madelen Zackrisson

Som ung valde Madelen mellan att bli jurist, mäklare eller polis, som pappa. Tveklöst valde hon rätt. Att välja familjen på Västanhem var ett enkelt beslut. Hon gillade direkt tanken och känslan som Johan och Pelle strävar efter. Lägre tempo, för att hinna växla ut full potential i varje bostadsaffär. Som mäklare är hemligheten att hitta bra lösningar för alla parter, att var både följsam och fast i samma grepp. På den punkten är Madelen en naturbegåvning.

//Att välja familjen på Västanhem var ett enkelt beslut. Hon gillade direkt tanken och känslan som Johan och Per strävar efter. Lägre tempo, för att hinna växla ut full potential i varje bostadsaffär.

Inte så strikt, stressat och formellt.

Hon har varit mäklare i några år nu efter högskoleutbildningen i Malmö. Första året jobbade hon i Göteborg, men sedan dess är hon tillbaka på hemmaplan i Jönköping. Även om karriären inte är så lång ännu, så har kunskapen vuxit i rask takt. Så blir det när man alltid är nyfiken och påläst. Det inte Madde vet om bostadsrättsföreningarna på nya och gamla Kålgården är inte värt att veta. Ett område som hon kan utan och innan, inte bara för att hon bor där själv.

 

PÅ FRITIDEN ÄR DOCK TEMPOT ALLT ANNAT ÄN LÅGT

Om det inte springs, så cyklas det, eller workoutas på något av stadens gym. Reslusten är också stark, gärna väster ut. Kanske är den hemliga drömmen att bli mäklare i New York. Trots en karriär i uppåtgående bär det av utför på vintern – gärna i Åre. Ett yrväder som trivs i yrväder.

VASTANHEM-KONTORET-086