Västra Holmgatan 26C, två rum och kök

Solens synpunkter

Denna tvåa gör gatunamnet rättvisa fullt ut. Kalibrerat västerläge, alltså. Lägenheten i sig är som ett vitt ark, dessutom i fint skick sedan byggåret. Vidöppet för att sätta ditt signum och avtryck. Balkongen är en stor del av lägenheten och kan räkna med solens synpunkter redan från lunch och ett bra tag fram mot kvällen, trots att du inte är på mer än andra våningen. Inget hus kloss på mittemot, utan en luftig parkering i stället. Även en beskärd del av Munksjön är faktiskt i sikte.

Lägenheten ligger i ett av de solgult putsade husen, ett kvarter in från Herkulesvägen. Så även en mulen dag är solsäker från utsidan åtminstone. Lägenheten är i originalskick, och relativt standardutrustad, men det innebär ändå påkostade detaljer som fin säkerhetsdörr i ek, liksom golvlisterna som är i samma material. Även väggpanelerna på balkongen är i massiv ek. Snyggt.

Snabbfakta
Adress Västra Holmgatan 26C
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 58 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3829 kr/mån
Inkluderar Värme, kabel-TV, bredband (100/100 Mbit/s) & IP telefoni
Pris 2.200.000 kr eller högstbjudande
Visning

Visning hålls om

3 dagar


Visning 22 april kl. 14:00- 15:00
Öppen visning. Välkomna!


Samt 23 april kl. 16:30- 17:30
Öppen visning. Välkomna!


Intresseanmälan
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Lägenheten i sig är som ett vitt ark, dessutom i fint skick sedan byggåret. Vita väggar överallt, vidöppet för att sätta ditt signum och avtryck."

Kök

"Här kan du även duka upp långbord och göra gästlistan riktigt lång."

Vardagsrum

"Balkongen är en stor del av lägenheten och kan räkna med solens synpunkter redan från lunch och ett bra tag fram mot kvällen."

Inglasad balkong

"I sovrummet är faktiskt Munksjöutsikten inte så pjåkig. Och det skulle gå att ställa sängen så att du ser ut."

Sovrum

Klädkammare

"Tvättstugudelen i badrummet kommer bli en kär bekantskap där du snabbt kommer in i rutinerna."

Wc - Dusch

Huset

Innergården

Föreningen

"Det centrala läget med allt inom räckhåll har varit fantastiskt."

Omgivningarna

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare var de första som fick flytta in i den nyproducerade lägenheten. Under byggets gång var ägarna snabba med att göra ett flertal tillval, där bland annat en vägg mellan kök och vardagsrum valdes bort.
Ägarna valde även att välja ett snäpp bättre vitvaror än de som ingick i grundutbudet. Samtliga vitvaror är från märket Electrolux.
Alla väggar och tak i hela lägenheten målades om under 2016. Under samma period monterades garderoben upp och ställdes klädkammaren. Balkongen fick sedan ett nytt golv som lades på betonglattan.
Föreningen erbjuder samtliga lägenhetsinnehavare en garageplats. Garageplatsen kostar 520 kr/mån. Parkeringsplats finns också och en plats kostar 300 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det en separat kö till.
I entréplan finns förrådsutrymme, cykelförråd samt sortering för matavfall och återvinning. Från entréplanet nås den trevliga innergården som har upplysta gångvägar, fina stensättningar och grillplats med sittplatser.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Västra Holmgatan 26C
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2011
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
58 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass D , 91 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.829 kr/mån inkl värme, kabel-TV, bredband (100/100 Mbit/s) och IP telefoni
Pris
2.200.000 kr eller högstbjudande
Driftskostnad
6.600 kr/år
Specifikation Drift
El: 3.000 kr/år
Vatten: 3.600 kr/år
Beräknat antal pers: 3
Antal personer i hushållet: 2 vuxna, 1 barn.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
FÖRENING
Förening
Brf Munksjöpromenaden

Info: Brf Munksjöpromenaden äger fastigheten Eldsjälen 7 i Jönköping som bebyggdes 2010-2011 med ett flerbostadshus beläget mitt på Kålgården. I föreningen finns det 40 lägenheter. Den totala bostadsytan uppgår till 3415 kvm. Utöver detta finns ytor för garage, förråd och övriga gemensamma anläggningar. Fastighetens bostadsadress är Västra Holmgatan 26 A-E. Munksjöpromenaden är ritat av den välrenommerade arkitektfirman Wingårdhs Arkitekter.

Innergårdsmiljön är trevlig, lugn och barnvänlig. Här finns upplysta gångvägar, fina stensättningar med flera sittplatser och grönskande planteringar som skapar en trevlig atmosfär. All skötsel av grönytor och trapphus handhas av Riksbyggen service och som medlem har man därför inget ansvar i detta. Den ekonomiska förvaltningen av föreningen sköts även den av Riksbyggen. Föreningen ingår tillsammans med ytterligare ett antal grannfastigheter i Eldsjälens samfällighetsförening som har inrättats för att tillgodose deras gemensamma behov av interngator, elledningar, grönytor etc.

I entréplan finns även förrådsutrymme, cykelförråd samt sortering för matavfall och återvinning. Postboxarna finns vid entréplan och tidningshållare finns precis utanför lägenhetsdörren.

Föreningen har en fin föreningslokal, som även kan hyras av medlemmarna. Lokalen består av ett rum och kök samt ett badrum med dusch. Här finns sängar, sängkläder och porslin - och lämpar sig därför utmärkt när man har långväga gäster. Denna lokal kostar 200 kr/dygn att hyra.

Leverantör av kommunikations- och underhållstjänster till föreningen är Telia. Ett grundpaket av tv-kanaler samt internetuppkoppling via fiber Ett grundpaket av tv-kanaler samt internetuppkoppling via fiber om 100 Mbit/sek ingår i månadsavgiften. Abonnemang för tjänster tecknas separat av varje medlem.

I föreningens garage finns 42 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmar för 520 kr/mån. Boende i föreningen är garanterade minst en garageplats per lägenhet. Föreningen har även tre parkeringsplatser utomhus som hyrs ut enligt separat kö.

Föreningens medlemmar har möjlighet att boka ett övernattningsrum utrustat med WC, dusch, enklare kök samt bäddsoffa och två extrasängar för 200 kr/dygn.

Inga planerade avgiftshöjningar enligt ordförande (kontrollerades 2018-04-09).
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
Ventilation
Mekanisk till/frånluft med återvinning
Andel i föreningen
1,94058 %
Andel av årsavgift
1,94059 %
Lägenhetsnummer
215024001-0031-02
DOKUMENT
KARTA