Västra Holmgatan 26 D, två rum och kök

Harmonisk fullträff i funktion och design

En sällskaplig 2:a med lugnt läge mot gården, men fullt av aktivitet så fort du kommer runt husknuten. Motion eller shopping, bara välj. Alla attribut på plats som en modern lägenhet ska ha, med skjutdörrsgarderob, tvättstuga i badrummet, fina ljusinsläpp och inte minst en hörnbalkong som låter solen släntra in från mer än ett väderstreck när den tiden kommer framåt vårkanten. Till och med själva trapphuset är en ljus historia som gör att du gärna tar trapporna istället för hissen varje dag.

Snabbfakta
Adress Västra Holmgatan 26 D
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 62,5 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3963 kr/mån
Inkluderar Värme & Telia fibernät
Pris 2.200.000 kr eller högstbjudande
Visning

Visning hålls

i dag


Visning 22 januari kl. 18:15- 19:15
Öppen visning. Välkomna!


Intresseanmälan
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Vardagsrum

"Om du inte envisas med den största hörnsoffan, kan du även duka upp långbord och göra gästlistan riktigt lång till både jämna och ojämna födelsedagar."

Kök

"Vitvaror och ytskikt har levt ett lugnt liv de första åren, och är absolut redo för många fler utan uppgraderingar."

Balkong

"Hörnbalkong är smart på många sätt; den sätter dig i centrum, och prioriterar solen i tre väderstreck kan man säga."

Sovrum

"Att du här vaknar med fint soldis utanför fönstret året runt, i alla väder, beror till största delen på den gulputsade fasaden på andra sidan gatan."

Badrum

"Tvättstugudelen i badrumet kommer bli en kär bekantskap där du snabbt kommer in i rutinerna."

Huset

Innergården

Föreningen

Omgivning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket från när huset byggdes 2011 är ett Myresjökök och har följande maskinell utrustning: Induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys. Samtliga vitvaror från 2011 och av märket Electrolux.
I entréplan finns ett förråd som hör till lägenheten. Här finns även cykelförråd samt soprum med sortering för matavfall och återvinning.
Möjlighet finns att hyra en garageplats genom föreningen för 520 kr/mån och som boende i föreningen är man garanterad minst en garageplats per lägenhet.
Leverantör av kommunikations- och underhållstjänster till föreningen är Telia. Ett grundpaket av tv-kanaler samt internetuppkoppling via fiber om 100 Mbit/sek ingår i månadsavgiften.
Föreningens medlemmar har möjlighet att boka ett övernattningsrum utrustat med WC, dusch, enklare kök samt bäddsoffa och två extrasängar för 200 kr/dygn.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Västra Holmgatan 26 D
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2011
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
62,5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass D , 91 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.963 kr/mån inkl värme och Telia fibernät
Pris
2.200.000 kr eller högstbjudande
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Förening
Brf Munksjöpromenaden

Info: Brf Munksjöpromenaden äger fastigheten Eldsjälen 7 i Jönköping som bebyggdes 2010-2011 med ett flerbostadshus beläget mitt på Kålgården. I föreningen finns det 40 lägenheter. Den totala bostadsytan uppgår till 3415 kvm. Utöver detta finns ytor för garage, förråd och övriga gemensamma anläggningar. Fastighetens bostadsadress är Västra Holmgatan 26 A-E. Munksjöpromenaden är ritat av den välrenommerade arkitektfirman Wingårdhs Arkitekter.

Innergårdsmiljön är trevlig, lugn och barnvänlig. Här finns upplysta gångvägar, fina stensättningar med flera sittplatser och grönskande planteringar som skapar en trevlig atmosfär. All skötsel av grönytor och trapphus handhas av Riksbyggen service och som medlem har man därför inget ansvar i detta. Den ekonomiska förvaltningen av föreningen sköts även den av Riksbyggen. Föreningen ingår tillsammans med ytterligare ett antal grannfastigheter i GA:1 Eldsjälens samfällighetsförening som har inrättats för att tillgodose deras gemensamma behov av interngator, elledningar, grönytor etc.

I entréplan finns även förrådsutrymme, cykelförråd samt sortering för matavfall och återvinning. Postboxarna finns vid entréplan och tidningshållare finns precis utanför lägenhetsdörren.

Föreningen har en fin föreningslokal, som även kan hyras av medlemmarna. Lokalen består av ett rum och kök samt ett badrum med dusch. Här finns sängar, sängkläder och porslin - och lämpar sig därför utmärkt när man har långväga gäster. Denna lokal kostar 200 kr/dygn att hyra.

Leverantör av kommunikations- och underhållstjänster till föreningen är Telia. Ett grundpaket av tv-kanaler samt internetuppkoppling via fiber Ett grundpaket av tv-kanaler samt internetuppkoppling via fiber om 100 Mbit/sek ingår i månadsavgiften. Abonnemang för tjänster tecknas separat av varje medlem.

I föreningens garage finns 42 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmar för 520 kr/mån. Boende i föreningen är garanterade minst en garageplats per lägenhet. Föreningen har även tre parkeringsplatser utomhus som hyrs ut enligt separat kö.

Föreningens medlemmar har möjlighet att boka ett övernattningsrum utrustat med WC, dusch, enklare kök samt bäddsoffa och två extrasängar för 200 kr/dygn.

Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 2017-12-11).
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Andel i föreningen
2,01278 %
Andel av årsavgift
2,01279 %
Lägenhetsnummer
215024001-0026
DOKUMENT
KARTA