Värnhemsvägen 37, sex rum och kök

Vid skogen med återvändo

Här bor du i sista huset innan vändplanen, sen fortsätter en liten gångväg bort till Egnahemsskolan och i skogen finns ett finmaskigt nät av otaliga stigar som trampats upp av kojbyggare, hundägare och orienterare borta från IKHP. Huset är byggt i slutet av 1990-talet och bär Sävsjö Trähus signum som borgar för en mer påkostad grundkonstruktion, bland annat ovanligt tjocka och välisolerade brädväggar, som inte bara hämmar energikostnaderna positivt, utan också innebär fina, djupa nischer i varje fönster. Golvvärme i hela huset piggar upp både vintersömniga fötter och ett vaket estetöga, eftersom du slipper alla dessa element på väggarna. Ljusbetsat trätak i hela huset. De tre barnrummen har fått en egen del i huset, med en egen hall som man kan stänga om när lekarna blir livliga och ljudnivåerna tar höjd. På köpet får du en insynsskyddad trädgård, stort garage, källarförråd och en stor uteplats med sin starka sida åt rätt håll för att fånga eftermiddags- och kvällssolen.

Snabbfakta
Adress Värnhemsvägen 37
Område Huskvarna Egnahem
Bostadstyp 1-plansvilla
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 143 kvm
Tomtareal 834 kvm
Byggår 1999
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Vardagsrum

"Vändplanen precis utanför har använts flitigt av barnen, till alla möjliga sporter, mycket landhockey. Och skogen är redo när kojbyggaråldern sätter in."

Kök

Entré

Sängkammare

"Bra vintrar har jag satt på mig skidorna utanför dörren, och åkt hela vägen bort till IKHP-spåren. På sommaren finns hur mycket stigar som helst att springa och vandra på."

Badrum 1

Allrum

"Att vi gjorde så att barnen fick en helt ostörd del av huset blev väldigt lyckat. Det fungerar perfekt när de har kompisar hemma som ska sova över. De sköter sig själva i sin del."

Sovrum 1

Sovrum 2

"Det är ett hus där man kan gå undan och vara för sig själv om man vill. Det känns större än vad det är."

Sovrum 3

Badrum 2

Tvättstuga - Groventré

Uteplats

"Närmare till skogen kan det inte bli, men ändå nära bussar. Dagis och skola ligger bara en liten bit bort på cykelvägen, det känns tryggt."

Trädgård

Garage

Här har du både en stor garagedel och ett förråd, dessutom en liten takkoja uppe mot nocken.

Källare

Under en mindre del av huset hittar du en källare med ingång utifrån på norra sidan av huset vid garaget. Bra att vinterförvara utemöbler i och som frostfritt mörkrum som håller svalka året runt till potatis och andra rötter.

Planritning

Situationsplan

Mäklaren informerar
- Huset har ett underbart lugnt läge längst in på återvändsgata. Granne med naturen. Nära skola och kompisar!
- Här har man ett härligt solläge där solen letar sig in genom kökets burspråk vid fem-tiden på morgonen, försörjer baksidan och uteplatsen med sol från förmiddagskaffet genom hela dagen ända till solen gömmer sig bakom garaget på kvällen.
- Hela huset målades år 2011 om utvändigt med Demidekk fasadfärg. Fräscht, fint och tydligen väldigt hållbart.
- Effektiv och behaglig värme i huset med vattenburen golvvärme i hela huset. Dessutom byttes värmepumpen ut 2011 till en ny modern pump från IVT!
- Centraldammsugare finns i huset och följer med i köpet, komplett med slang och allt! Förresten, säljaren låter gräsklippare, skottkärra och stege gå med i köpet också!
Visa mer
BOSTAD
Adress
Värnhemsvägen 37
Område
Huskvarna Egnahem
Upplåtelseform
Friköpt
Bostadstyp
1-plansvilla
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
143 + 0 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 834 kvm
Energideklaration
Energiklass C , 53 kWh/m2 och år
Tillträde
1 november 2014
KARTA