Ugglas Väg 1, sex rum och kök

Kättilstorp - Nytt och bytt från topp till tå!

På Ugglas väg bor du klokt, var annars? Ett 50-talshus som renoverats från topp till tå, inifrån och ut på senare år. Det mest iögonfallande är det stora inglasade uterummet som förlänger huset och vardagsrummet tack vare den glasade pardörren. Här förlänger du definitivt även sommaren med ett par månader. Fasadpanel, fönster, ytterdörr, kök med mera är också nytt och bytt under senare år. Liksom de två badrummen. I källaren är det inrett två stora sovrum, det ena har en "walk-in-closet" med eget fönster. Trädgården är också tipp-topp med en stor stödmur som gör tomten platt i tre väderstreck och öppen mot en stor allmänning. Den stora terrassen är ett kapitel för sig. Att det är ett hus med över 50 år bakom sig är svårt att förstå, men det har minst lika många framför sig.

Snabbfakta
Adress Ugglas Väg 1
Område Kättilstorp
Bostadstyp 1-plansvilla
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 87 + 80 kvm
Tomtareal 531 kvm
Byggår 1958
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Hall

Vardagsrum

Matplats

Kök

Uterum

"Här sitter man lätt femton, sexton personer på glasverandan, ser solen gå ner, men ändå känns det inte som någon kan titta in. Överhuvudtaget är det ett hus som det är lätt att umgås många i, som till jul och nyår."

Altan

Badrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

"Det känns som en bra mix mellan gammalt och nytt, det knarrar lite hemtrevligt i trappan och de gamla vackra garderoberna är kvar."

Sovrum 4

Toalett

Verkstad

Tvättavdelning

En bra tvättstuga gör att klädvård och tvätt går lite lättare och snabbare. Men riktigt kul är det ju aldrig. Men här finns förutsättningar att få allt rent, torrt skrynkelfritt och ändå ha humöret uppe. Både tvättmaskin & tumlare byttes 2008. Smart grovingång med ytterdörr mot carporten gör att ni kommer torrskodda in i huset även under riktigt regniga dagar.

Carport

När nuvarande ägare satsade på en stor carport för två bilar öppnades också möjligheten att bygga ett stort inglasat uterum och terrass. Från carporten går du rätt in i källaren med ett praktiskt förråd direkt innanför dörren.

Omgivningen

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Ugglas Väg 1
Område
Kättilstorp
Upplåtelseform
Friköpt
Bostadstyp
1-plansvilla
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
87 + 80 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 531 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Övrig information
* Servisen ut till gatan bytt till PVC-rör för cirka 10 år sedan.
* Ny specialhyvlad panel från Bankeryds Snickeri runt om hela huset (2005).
* Nytt kök med komplett maskinpark (2005).
* Nya isolerfönster (Elitfönster), nya altandörrar, ny ytterdörr och nya markiser (2005).
* Nya plåtarbeten och hängrännor (2005).
* Omläggning av tak med ny papp, ny läkt, nya pannor och plåtning av skorsten (2006).
* Alla invändiga elledningar bytta, omjordat, ny elcentral med jordfelsbrytare (2005/2006). Något fåtal äldre utanpåliggande ledningar finns kvar i tvättstuga/förråd.
* Samtliga vattenledningar bytta till kopparledningar (2005/2006).
* Ny tvättmaskin & tumlare (2008).
* Installation av fjärrvärme samt fiberoptiskt bredband för TV + internet (2009).
* Byggnation av trädäck i lärkträ, carporten, inglasat uterum, nytt fönster i vardagsrum, ny förrådsdörr och sandlåda (2010).
* Uppfyllnad av tomten mot gatan, byggnation av stenmur, ny avenbokhäck, stenläggning av gång, stentrappa och nytt gårdsgrus på biluppställningsplats (2010).
* Nytt badkar i badrummet (2011).
* Uppfräschning av kök med nya vita köksluckor, ny köksö med större bänkskiva och induktionshäll (2011).
* Larm installerat Verisure via Securitas Direkt (2012).
* Centraldammsugare finns installerad.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Vägbeskrivning
Kör Norrahammarsvägen söderut, när ni kommit till Kättilstorp, tag andra avfatren in på Lundgatan. Ta sedan vänster in på Kettilstorpsgatan, och sedan höger in på Ugglas Väg. Framme!
KARTA