Stenroddargränd 1, två rum och kök

I Munksjövikens spegel

Bor du i första raden, behöver du inte bo högst upp för att ha magnifik sjökontakt. Tvärt om, här på våning två ser du i detalj hur ”dykfåglarna” försvinner under ytan och ploppar upp lite längre bort med en munsbit i näbben, och hur gäddorna slår i vassruggen. Första parkett även till den nya parken som redan börjar grönska lite här och var, även om den inte riktigt hittat formen än. Men till sommaren är det nog fritt fram för picknickfiltar, saft och bullar på gräset.

Precis här gör sjön en lite krumbukt och det blir som en liten vik utanför balkong och köksfönster. Här kan du vara säker på att inget kommer byggas framför som täpper till din utsikt. Lägenheten i sig är inte så dum den häller. En stor rymlig tvåa i dagsläget, men på pappret också potential för att bli en 3:a om du vill. En lösning som även fanns som tillval. Att dela av vardagsrummet klarar du även om du är född med tummen mitt i handen. Extrarummet får faktiskt två fönster för egen räkning, ett stort och ett mindre uppe på väggen. Lägenheten helt i nyskick för övrigt.

Snabbfakta
Adress Stenroddargränd 1
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 75 kvm
Vån & Hiss 3 av 12 (Hiss finns)
Avgift 3810 kr/mån
Inkluderar Värme, fiber, tv & ip-telefoni
Pris 2.550.000 kr eller högstbjudande
Kontakt

Skicka
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"En vanlig garderob i hallen som det ser ut nu, men varför inte låta en skjutdörrsvariant flytta in?"

Kök

Matplats

"Kök och matplats och vardagsrum går i ett, så det gäller att hålla ordning på alla fronter för att helheten ska kännas lika proper som här på bild."

Vardagsrum

"Som tillval fanns möjligheten att dela av vardagsrummet och skapa ett litet extra sovrum."

Balkong

"Kanske är det ute på balkongen du ställer julgranen nästa år för att bevara de öppna ytorna inne i vardagsrummet."

Sovrum

"Lite beroende på hur hög säng du har och hur mycket du bullar upp med kuddar kan du vakna och titta ut över Munksjön."

Badrum

"Tvättmaskin och tumlare är redo att ta nacksving på tvätthögen alla dagar i veckan; du behöver inte rätta dig efter mer än din egen list."

Föreningen

"Klädkammaren kan du uppgradera till högsta extravagans om du vill leva ut dina lyxdrömmar."

Omgivning

Mäklaren informerar
En helt nyproducerad stor och luftig 2:a som enkelt kan disponeras som en 3:a om så önskas, i nya bostadsrättsföreningen Pappersmakaren i Munksjöstaden! Lägenheten är helt ny och tidigare ej bebodd.
Köket kommer från HTH och har följande maskinell utrustning: Induktionshäll (Bosch), inbyggnadsugn (Bosch), inbyggnadsmikro (Bosch), spisfläkt (Tovenco), integrerad diskmaskin (Bosch), kyl (Bosch) och frys (Bosch).
I badrummet finns såväl tvättmaskin som torktumlare. Även dessa av märket Bosch.
Till lägenheten följer ett förrådsutrymme beläget ett våningsplan under lägenheten.
Den som bosätter sig här får fritt medlemskap hos Sunfleet vilka tillhandahåller bilar för smidig uthyrning till medlemmarna i föreningen. Medlemskap utan anslutningsavgift gäller t februari 2020.
Lägenheten är ansluten till Telias Triple Play, kommunikationstjäster via fiber. I avgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler samt bredbandsanslutning och internettrafik 100/100 Mbit/sek.
Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning samt hushållsel debiteras löpande månadsvis av föreningen.
I föreningens garage finns 47 parkeringsplatser där merparten hyrs ut till medlemmar för 700 kr/mån. Platserna fördelas enligt kösystem. Möjlighet finns även till parkering på intilliggande gator eller Torpa-området.
Mer information om den nya stadsdelen Munksjöstaden finns på www.munksjostaden.com
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Stenroddargränd 1
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2017
Våningsplan
3 av 12 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
75 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass -
Månadsavgift
3.810 kr/mån inkl värme, fiber, tv och ip-telefoni
Pris
2.550.000 kr eller högstbjudande
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Förening
Brf Pappersmakaren

Info: Brf Pappersmakaren är den andra bostadsrättsföreningen i Jönköpings helt nya stadsdel Munksjöstaden. Föreningen äger fastigheten Marinen 4 och Marinen 8, belägna mellan Barnarpsgatan och Munksjöns strandpromenad. Fastigheten bebyggdes 2016-2017 med flerbostadshus bestående av två 5-våningshus, ett 6-våningshus samt ett hus med 12 våningar. I dessa byggnader finns totalt 80 lägenheter. I källarplanet finns 47 parkeringsplatser i varmgarage samt cykel- och lägenhetsförråd. Den totala bostadsytan i föreningen uppgår till 6 292 kvm.

Innergårdsmiljön är mycket trevlig med en tydlig arkitektonisk utformning som matchar byggnaderna. Gräsytor, plattsättningar och planteringar som de närmsta åren kommer att utvecklas till en grön oas. Skötsel av gemensamma ytor handhas av Riksbyggen Service. Även den ekonomiska förvaltningen av föreningen sköts genom Riksbyggen.

I föreningens fastighet är samtliga lägenheter anslutna till Telias Triple Play, kommunikationstjänster via fiber. I månadsavgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler samt även bredbandsanslutning och trafik, hastigheten på detta är 100/100 Mbit/sekund. Även IP-telefoni ingår i nämn avgift. Föreningens medlemmar har kollektivt tecknat avtal med Telia för dessa tjänster. Grundavgiften till föreningen är 3 810 kr/mån och abonnemangskostnaden till Telia är 229 kr/mån. Varje enskild medlem kan naturligtvis komplettera tjänsterna ytterligare direkt mot Telia.

I föreningens garage finns 47 parkeringsplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar för 700 kr/mån. Platserna fördelas enligt kösystem. Utöver dessa finns även platser för besöksparkeringar samt för gemensam bilpool. För medlemmarnas gäster finns även att övernattningsrum som kan hyras dygnsvis.

Föreningen tillämpar individuell mätning av varm- och kallvatten samt hushållsel. Kostnad för förbrukning är naturligtvis högst individuell och påverkningsbar, men har ursprungligen beräknats till ca 600 kr för en normallägenhet.

Samtliga medlemmar i föreningen erbjuds 3 års fritt medlemskap hos Sunfleet som tillhandahåller bilar för smidig uthyrning till medlemmarna i föreningen. Bilar kommer att finns tillgängliga i föreningens garage. Medlemskap utan anslutningsavgift gäller t o m februari 2020.
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburna radiatorer
Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk till/frånluft
Andel i föreningen
1,1627 %
Andel av årsavgift
1,0476 %
Lägenhetsnummer
215072002-0053
DOKUMENT
KARTA