Stenhuggargatan 18, fyra rum och kök

Bland takåsar och fiskmåsar

Vi har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med visning inom kort. Maila info@vastanhem.se om du önskar ytterligare information redan nu.
Stora lägenheter är det ont om, särskilt fyror och femmor. Detta är en femma på pappret, men har luckrat upp volymerna något och blivit en fyra, med lite extra volym i vardagsrummet just nu. Tre bra sovrum, trevligt kök med öppet barhäng för frukost och kaffe på volley. Vill du ha mer fasta situationer är den inglasade balkongen att föredra många månader om året. I högsommartid glasklar morgonsol här, men även kvällssol över gamla Kålgårdens takåsar, in i ditt hörn av världen.

Att bo på Kålgården innebär fint försprång i livet. Nära naturreservatet runt Rocksjön. Nära sandstranden. Nära Coops delikatessdisk. Nära stans kuligaste lekpark. Just nu byggs det snett över gatan, och Kålgården får en fin förlängning. Samtidigt som du kommer få en betydligt mänskligare granne än gamla poståkeriet, med dess trafik.

Snabbfakta
Adress Stenhuggargatan 18
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Boyta 124,4 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns)
Avgift 6125 kr/mån
Pris 3.300.000 kr eller högstbjudande
Visning

Visning hålls om

11 dagar


Visning 3 juni kl. 14:00- 15:00
Öppen visning. Välkomna!


Samt 4 juni kl. 16:30- 17:30
Öppen visning. Välkomna!


Intresseanmälan
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Det är en kul lägenhet för det finns inte så mycket räta hörn, utan många vinklar och vrår, klart annorlunda jämfört med standardlägenheten."

Vardagsrum

Loggia

"Loggian fångar verkligen solen från alla håll; nu när sommaren kommer får vi fantastiska kvällar med solnedgång över de gamla taken."

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Balkong

Här njuter du väder och vind naturellt utan filter. Men det kommer varken regna eller blåsa nämnvärt på dig om SMHI spår regn till kvällen. Är det bara varmt i luften så sitter ni i skyddat bo här i hörnet. Starkt solintrång från lunch och hela eftermiddagen.

"Är det riktigt heta dagar sitter vi på balkongen mot gården, för där är det skugga på kvällen, och man sitter fint i lä."

Badrum

Sovrum 3 - Arbetsrum

"Från början tog vi bort väggen även mot arbetsrummet, men sen behövde vi ett gästrum tyckte vi och då åkte väggen upp igen."

Dusch & Wc

Tvättavdelning

Huset

"Har man hund är det underbart att gå runt våra två sjöar i stan, eller bara släppa loss i Knektaparken utmed Rocksjön, alldeles här borta."

Föreningens innergård

"Behöver du handla har du både ICA och Coop lika nära, med bra öppettider, särskilt Coop är alltid öppet när du behöver."

Föreningen

Omgivning

Vill man bo lugnt men på bekvämt avstånd från stadslivet är det svårt att hitta ett bättre läge. Eget bageri och café finns en bit bort – och inget slår färska frallor en lördagsmorgon! Och på bara några minuter promenerar du till restauranger och shopping. På cirka 45 minuter tar du dig i lagom takt runt på Rocksjöns spänger. Om du inte vill springa runt Munksjön förstås, vilket många Jönköpingsbor gjort till en god vana. Kanske ta bägge sjöarna i ett svep, om benen känns pigga?

"Östers alla restauranger har du också på mycket bekvämt avstånd; men det är ju inte långt in till resten av stan heller."
Mäklaren informerar
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Stenhuggargatan 18
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2003
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
124,4 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
6.125 kr/mån
Pris
3.300.000 kr eller högstbjudande
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Förening
Brf Fortuna 2

Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Andel i föreningen
0 %
Lägenhetsnummer
215990001-0066
DOKUMENT
KARTA