Stavhoppsvägen 38, åtta rum och kök

Familjefynd med eget berg

Kolla, kolla - ett superhus för barnfamiljen! Öppna ytor och praktisk planlösning. Generösa kvadrat utan att bli alltför stort. Med de sociala ytorna som kök, matrum och vardagsrum centralt i huset, är det lätt att alltid ha koll på varandra. Och när man vill vara i fred finns fyra sovrum att välja på i markplan. För lite större barn eller gäster finns ett sovrum till en trappa ner. Barn i skolåldern kan tryggt gå själva till skolan, bara att ta gångvägen några hundra meter så är man framme! Ett riktigt bra hus att växa upp i helt enkelt. Inte behöver man fixa så mycket med det heller. Huset är väl underhållet med nyligen bytt tak och målat såväl utvändigt som inne. Bara att ta familjen och flytta in.

Snabbfakta
Adress Stavhoppsvägen 38
Område Bankeryd
Bostadstyp 1½-plansvilla i vinkel med källare
Antal rum 8 rum och kök
Bo & biyta 120 + 100 kvm
Tomtareal 797 kvm
Byggår 1976
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

"Det är skönt att huset ligger en bit upp från gatan. Vi har nästan ingen insyn."

Entré

Matrum

"Det är bra att köket är så öppet när man har barn som växer upp i huset. Och det är perfekt att kunna ha barnrummen intill köket."

Kök

Vardagsrum

Sovrum 1

"Vi har underhållit huset löpande för att vara säkra på att allt är fräscht."

Sovrum 2 - Kontor

Badrum 1

Sovrum 3

"Det känns väldigt tryggt att barnen kan gå själva till skolan, utan att korsa några bilvägar."

Sovrum 4

Allrum - Gillestuga

"Gillestugan är jättebra när man har gäster. Barnen kan vara här och busa och vi vuxna kan få umgås och prata på övervåningen."

Sovrum 5 - Gästrum

Badrum 2

Källare - Förråd - Matkällare

"Den här tvättstugan gillar jag jättemycket. Det är skönt att den ligger lite vid sidan av så man kan få ha det lite stökigt ibland utan att någon ser."

Tvättstuga

Uteplats

Trädgård

Lekstuga

Garage

Omgivning

Området Torp/Nyarp är ett enda stort och tryggt villaområde. Här finns gott om grönytor och skogspartier att ströva i. Kvarterets lekpark är helt nyrenoverad, och precis utanför huset går både gångväg och elljusspår (3 km kuperad terräng). Närmaste skola är Nyarpsskolan, dit man kan promenera på gångvägen utan att korsa trafikerade vägar.

Till hösten 2015 ska också den nya Torp Ängsskolan stå klar, cirka en kilometer in mot stan. Även dit kan man ta gångvägen. I Bankeryds centrum finns mataffärer, apotek, café, restauranger, frisörer och butiker. Sommartid är det skönt att ha nära till bassängerna på populära Attarpsbadet och Domsand vid Vättern.

Mäklaren informerar
- Huset har ett underbart lugnt läge långt in på gatan dit ingen annan än grannarna kommer. Granne med naturen, med eget berg på tomten, nära skola och kompisar!
- Här har man ett härligt solläge där solen letar sig in genom köks- och entréfönstren tidigt på morgonen, försörjer baksidan och uteplatsen med sol från förmiddagskaffet genom hela dagen ända till solen gömmer sig bakom trädtopparna i skogen bakom på kvällen.
- Hela huset genomgick en ordentlig renovering av tidigare ägare 2005 och har sedan ytterligare i flera delar förbättrats! Ett omtyckt hus där den nuvarande ägaren löpande har underhållit och sett efter!
- År 2012 fick huset komplett nytt tak med ny takpapp, läkt och takpannor. Fräscht, fint och hållbart väldigt länge!
- Mellan 2012 och 2014 har övre plan fått en ordentlig uppfräschning av ytskikten då de flesta innertak och väggar har målats m.m.
- Effektiv och behaglig värme i huset med en luft-/luftvärmepump på vardera våningsplan. Övre plan fick sin installerad 2009, och källarplan 2010.
- Golvvärme finns i badrummet på entréplan.
- Ny tvättmaskin från 2013.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Stavhoppsvägen 38
Område
Bankeryd
Upplåtelseform
Friköpt
Bostadstyp
1½-plansvilla i vinkel med källare
Antal rum
8 rum och kök
Bo & biarea
120 + 100 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 797 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass E , 86 kWh/m2 och år
Tillträde
Ca 1 maj eller enl ö.k.
KARTA