Stattutgatan 73, fem rum och kök

Välrenoverad tidsmaskin!

Här har inte en endaste vrå undgått renoveringsviljan. Dessutom är det gjort med mycket stor noggrannhet och med många smarta, snygga och överraskande lösningar. Och det gäller inte bara själva huset, utan självklart även förråd, garage och trädgård. Ett hörntomtshus med stor plan trädgård som låter solen göra helvarv utan att skymmas nämnvärt. Själva bostadsbyggnaden omfattar 135 kvm boarea, och varmgarage med tillhörande förråd 44 kvm.

På Hisingstorp är det nära både till naturen och till stadens utbud. Bussarna går i skytteltrafik upp för Dunkehallabacken veckan lång. Och mataffären har du bara ett par hundra meter bort, liksom dagis och två skolor. Gillar du att springa eller cykla i skogen är det bara att skarva på Hallbyleden så hamnar du mitt i spårtrafiken runt Hallbystugan och Axamosjön. Ett perfekt boende om barnen är på väg, eller om dom redan har fått upp farten, och du vill slippa byta blöjor i byggdammet. Det enkla, välmående boendet både för den växande familjen och för det äldre paret som vill byta bort några rum, men ändå bo i villa. Här är allt startklart, och du kan räkna med väldigt mycket hus för pengarna. Och väldigt mycket trivsel, i ett av kommunens mer attraktiva områden.

Snabbfakta
Adress Stattutgatan 73
Område Hisingstorp
Bostadstyp 1½-plansvilla
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 135 + 44 kvm
Tomtareal 811 kvm
Byggår 1981
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Film

Framsidan

Baksidan

Atriumgården

"Barnen kan springa fritt på ängen bakom huset, utan att man behöver vara rädd för bilar."

Hall

Kök

Duschrum

Vardagsrum

"Vårt hus är ett av få i raden som man gå runt på alla sidor, det gillar jag."

Tvättrum

Allrum

"Jag kan inte låta bli att klura på egna lösningar när det varit dags för renovering."

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Garage

Garaget är tillbyggt för cirka tio år sedan och har många bra funktioner och förvaringar, idag finns här två rejäla varmförråd som inte fanns när nuvarande ägare lät uppföra bostaden för 32 år sedan. Allt mycket välgjort med gjutet golv och indragen värme i alla utrymmen. Motorvärmare med timer är en finess som är skön på vintern, uttag på garagets fasad mot gatan.

Förråd och grovkök

I bakänden av garaget har nuvarande ägaren under 2003 byggt ett mycket praktiskt grovkök, med en hel förvaringsvägg. Här sitter också fjärrvärmeanläggningen som också värmer rummet. Perfekt att ställa av sig smutsiga skor och blöta kläder om man varit till skogs.

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Stattutgatan 73
Område
Hisingstorp
Upplåtelseform
Friköpt
Bostadstyp
1½-plansvilla
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
135 + 44 kvm (säljarens information)
Tomt
Areal: 811 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Övrig information
* Kök från Ballingslöv, ombyggt och smart disponerat (2000-2001).
* Nya innerdörrar och handtag (2002)
* Garage utbyggt med två förråd varav ett grovkök, nya golvbrunnar och trefasuttag. Ny takpapp på garagebyggnaden. Installation av fjärrvärme och förberedande rördragning för fiberoptik (2003).
* Renovering av tvättstuga, nytt plattgolv med golvvärme (2004).
* Byggnation av "mellanaltan" eller atriumgård, ny marksten på framsidan av huset (2005).
* Ny altan på baksidan av huset (2007).
* Nya fönster i kuporna på ovanvåning (2008).
* Ommålning av huset för tredje gången sedan inflytt (2009).
* Ny ytterdörr med tillhörande glasparti (2011).
* Ny ekparkett i allrum och hall, slipning och hårdvaxbehandling av köksgolv, helrenovering av duschrum samt ny tvättmaskin och torktumlare (2012).
* Ny kompost med markplattor och staket.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA