Slottsgatan 44

Kvarteret EAST växer nu upp på centrala öster

Tositos nya bostadskvarter EAST sätter en helt ny prägel på de centrala delarna av östra city med sin vågade arkitektur och sin höga boendestandard! Byggnationen fortgår för fullt och alla moment ligger helt enligt tidsplan där samtliga lägenheter kommer stå klara för inflytt under februari 2020.

Köken kommer levereras av HTH i Jönköping och här kommer finnas stora möjligheter för dig som köpare att i en kreativ och energifylld tillvalsprocess påverka materialval och färgval för att designa din lägenhet och sätta din personliga prägel på allt från luckor till beslag, bänkskivor och golvmaterial.

Bostäderna kommer redan från början i ett grundutförande hålla en mycket hög standard där fullutrustade kök med rostfri maskinpark, stora helkaklade badrum med egen tvättmaskin & torktumlare och bra förvaringslösningar har stått i centrum under arkitekternas arbete med projektet.

Ett stort varmgarage för föreningens medlemmar inryms under den förhöjda innergården, som utöver sociala ytor och planteringar även kommer innehålla en gästlägenhet och en festlokal för de boende. Byggnationen sköts av välrenommerade Skanska och huset är ritat av Enter Arkitektur.

För att boka en tid över en kopp kaffe och få ställa frågor ansikte mot ansikte så är ni varmt välkomna att kontakta Johan på Västanhem som håller i försäljningen, antingen på telefon 036-3336082 eller via mail johan@vastanhem.se

Vill du själv söka efter mer information, bilder, ritningar och använda lägenhetsväljaren som visar vilka lägenheter som är sålda och vilka som är lediga så ska du knappa dig in på projektets hemsida - east.tosito.se

Snabbfakta
Adress Slottsgatan 44
Område Öster city
Bostadstyp Lägenhet
Intresserad?
Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer
BOSTAD
Adress
Slottsgatan 44
Område
Öster city
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2018-2019
Pris
0 kr
Specifikation Drift
All uppvärmning och allt kall- respektive varmvatten ingår i månadsavgiften. Beräknad månadskostnad för hushållsel kommer ligga mellan 250-350 kr/månad beroende av lägenhetsstorlek.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Februari 2020
FÖRENING
Förening
EAST

Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
Isolerglasfönster
Ventilation
Mekanisk till/frånluft med återvinning
Andel i föreningen
%
DOKUMENT
KARTA