Sannelundsgatan 22, sex rum och kök

En 60-talare som överraskar

Ett hem mitt i raden, som gör allt annat än att rätta in sig i ledet! Det här radhuset, längst upp på berget, kanske ser ut som de andra vid första anblicken. Men när man stiger innanför dörren upptäcker man snart att huset är utbyggt i bakkant och bjuder på en oväntad rymd och fantastisk utsikt. Alla stora insatser är redan gjorda. Köket och båda badrummen totalrenoverades för ett några år sedan, riktigt fräscht! Hela fyra sovrum ger bra med plats för både familjen och vänner på besök. Umgås-platser finns det också gott om - i matrummet, framför brasan, i vardagsrummet, på den stora altanen i kvällssol eller varför inte på balkongen med utsikt ända till Skinnersdal? Välkommen till ett hem som överraskar.

Snabbfakta
Adress Sannelundsgatan 22
Område Skänkeberg
Bostadstyp 2-plans radhus
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 128 kvm
Tomtareal 264 kvm
Byggår 1964
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Hall

Allrum i markplan

Altan på baksidan

"Huset är större än vad man först tror. Vi har haft många vänner här som blivit förvånade."

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Duschrum i markplan

"Takduschen var väl ingen nödvändighet, men den lyxiga känslan när man duschar i den gör den värd varenda krona. Det är väldigt avkopplande."

Tvättstuga

Vardagsrum

Balkong vid vardagsrum

"En del säger att man blir hemmablind och inte uppskattar utsikten efter ett tag. Det stämmer inte för mig. Jag står här varje dag och kikar ut över stan."

Hall vid sovrum 3

Sovrum 3

Badrum

Sovrum 4

"Jag ser det som ett radhus som sticker ut, på flera sätt."

Omgivning

Trädgård

Den största delen av hemmets trädgård ligger på husets baksida. Här kan man njuta och umgås på den stora altanen eller leka runt på gräsmattan. Bakom det rymliga förrådet (som sväljer nästan hur mycket som helst) ligger idag en stor sandlåda. Tidigare har den varit en örtbädd. Vad blir den i dina händer? Framemot hösten kan man se fram emot att skörda både äpplen och päron från de tre fruktträden på tomten.

Säljarens sommarfoton

Mäklaren informerar
Både badrummet på ovanvåning och duschrummet i markplan renoverades 2013 via behöriga fackmän (Mariebo Bygg & Kakel AB). Våtrumsintyg finns på utförda arbeten.
Samtliga innerdörrar fick nya handtag under 2012.
Trappan målades i vitt och fick ny matta på stegen 2012 (Sandå Måleri AB och Tabergs Mattservice AB).
Innanför entrédörren lades nytt klinkergolv under 2012 (Anders Jonasson Carpenter AB).
Så gott som alla ytskikt är övergångna med ny tapet och ny väggfärg under 2012, även innertaken är ommålade till vitt (Sandå Måleri AB).
De flesta sovrum har fått nya golv mellan 2011-2013.
Nytt staket byggdes på baksidan av huset 2012.
Köket platsbyggdes via fackmän 2012 (Anders Jonasson Carpenter AB). Ny spishäll, ny varmluftsugn, ny inbyggnadsmicro och nytt marmoleumgolv. Diskmaskin samt kyl & frys behölls av nuvarande ägare då dessa ansågs vara i fullgott skick.
Under 2014 har samtliga originalfönster blivit skrapade och målade (Sasa Måleri AB).
I månadsavgiften om 1.660 kr till samfälligheten ingår uppvärmning via fjärrvärme, all vattenförbrukning, grundutbud av kabel-TV (cirka 15 kanaler) och tillgång till en gemensam tvättstuga som de boende på gatan har tillgång till.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Sannelundsgatan 22
Område
Skänkeberg
Upplåtelseform
Friköpt
Bostadstyp
2-plans radhus
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
128 + 0 kvm (areamätning)
Tomt
Areal: 264 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA