Rosenlundsgatan 4C, två rum och kök

Gatan upp från stranden

Vi står bara hundratalet meter från Jönköpings beach nummer ett, ett stenkast från naturen på Rosenlundsbankarna och en kort promenad till Liljeholmsparken. Ändå bara en kort cykeltur in till city. För den som gillar naturen och lugn och ro, men ändå vill bo i stan är det här ett tillfälle så gyllene det någonsin kan bli. I denna mysiga "2,5:a" med stor balkong i västerläge känner man sig hemma på en gång. Det är modernt och bekvämt med ett snyggt och rejält kök, infällt högtalarsystem, generösa garderober och fiberkabel med full hastighet för bredband och tv. Samtidigt finns en mysfaktor som bara ett äldre hus kan leverera. Handtag, fönsterbeslag, lister och fönsterbrädor är alla original. Det är sådant som gör det lilla extra, som inte går att "fuska" sig till. Dessutom är avgiften riktigt låg!

Snabbfakta
Adress Rosenlundsgatan 4C
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 64,5 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2281 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare (Föräldaledig)
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Badrum

"Balkongen är en av de riktiga höjdpunkterna med lägenheten. Grönskan utanför, taket som skyddar lite och att man ser Vättern... På sommaren sitter vi mer här än inne"

Vardagsrum

Balkong

Sovrum

"Jag gillar den upphöjda delen i köket. Det är särskilt trevligt när man har gäster"

Kök - Matplats

Klädkammare

"Det finns förråd både i källaren och på vinden. Det är ett stort plus"

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Vitvarorna i köket är alla från när lägenheten renoverades 2004 och fortfarande i fint och fräscht skick! Köket är från IKEA och här finns spis med glaskeramikhäll och ugn, kökfläkt, integrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys.
Solen går upp och ger härligt morgonljus in i köket och tittar fram runt hörnet efter lunch. Den stora balkongen på ca 8 kvm byggdes ut 2006 och gjordes med det mycket mer användbar och bekväm. En fantastisk förlängning av bostadens sällskapsytor - här har man sol från lunch och fram till kvällen. Lägenheten är genomgående och har fönster åt både väst och öst som ger ett naturligt ljusinflöde. Fördelen är att det är lätt att vädra varma dagar när luften kan strömma rakt igenom lägenheten.
Nuvarande ägare köpte lägenheten 2006 och har sedan dess delvis renoverat lägenheten. Installerat ledbelysning i taket från Hide-a-lite och även högtalare från Kef. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2002 och nuvarande ägare har installerat en ny kommod och väggskåp. I klädkammaren och i sovrummet är det skjutdörrar och garderobsinredning från Elfa.
I området råder det "fri parkering" på gatorna. Möjlighet till hyra av parkeringsplats finns i närbeläget garage som ligger några minuter bort.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Rosenlundsgatan 4C
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1946
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
64,5 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.281 kr/mån inkl värme, vatten, tv & bredband
Driftskostnad
2.100 kr/år
Specifikation Drift
El: 1.100 kr/år
Försäkring: 1.000 kr/år
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA