Pollaregatan 11, tre rum och kök

Mitt i smeten

Vill du ha fart och fläkt omkring dig, stadspulsen en tvärhand bort runt hörnet, men ändå bo tryggt, tyst och avslappnat mitt i stan, har du kommit rätt. En svårbalanserad kombination, men som lyckas så väl här på den lilla udden ut i Munksjön där Pollaregatan ligger. Det känns mer som en internationell storstad med distinkt modernistisk arkitektur, där allt känns sprillans nytt. Och det är det också fast vi befinner oss i lilla Jönköping. Lägenheten i sig känns lika mondän, med planlösning som öppnar upp mellan kök, mat- och vardagsrum, men också mot balkongen i västerläge. Nyskickslukten sitter i, för lägenheten är ju knappt inkörd. Pollare betyder egentligen en sådan där stolpe som står ner i sjöbottnen och som man förtöjer båten i. Någon brygga ingår inte, men se hela huset som din "pollare" vid vattenhålet, nära caféer, restauranger, affärer, naturreservat och motionsrundor.

Snabbfakta
Adress Pollaregatan 11
Område Östra Kajen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 83 kvm
Vån & Hiss 2 av 5 (Hiss finns)
Avgift 5171 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv, bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Vardagsrum

Kök

"Min sambo lagar all maten, men försvinner inte in i köket, här är alla med, var man än befinner sig."

Matplats

Hall

Sovrum 1

Sovrum 2

"Det var här vi blev en familj på riktigt, men nu är det dags för ett större boende."

Badrum

Balkong

"Dra på dig träningskläderna, så är du ute på minuten och får friskluft."

Gården

Föreningens fastighet

"Jag älskar farten och rytmen här på stan, nära bryggorna, serveringarna och folklivet, det kommer jag sakna."

Omgivning

Mäklaren informerar
Solen går upp och ger härligt morgonljus in i köket och ena sovrummet. På den inglasade balkongen får man två sköna pass med sol per dag, dels vid lunchtid och ett par, tre timmar fram, och ungefär lika länge efter jobbet vid 17-tiden och framåt.
Den stora balkongen glasades in hösten 2009 och gjordes med det mycket mer användbar och bekväm både gällande temperatur och ljud. En fantastisk förlängning av bostadens sällskapsytor!
Badrummet har extrautrustats med bland annat skön golvvärme, takdusch, kakelklädd kommod med fristående designhandfat m.m.
Vitvarorna i köket är alla från byggåret 2008 och fortfarande i fint och fräscht skick! Här finns induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, vägghängd kökfläkt, helintegrerad diskmaskin, fullhög kyl och fullhög frys, alla från Siemens.
Egen tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet, även dessa maskiner är från byggåret 2008. Trots att samtliga bostäder i föreningen har egna maskiner finns två stora fräscha tvättstugor i gatuplan. Enkelt att få tid om man vill nyttja dem!
2012 utfördes ommålning och tapetsering av vissa ytor i lägenheten av Sandå Måleri, bl a sattes fondtapeter upp i sovrummen och vardagsrummet. Samtidigt installerades mörkläggningspersienner i sovrummen.
Nere i källarplanet finns lägenhetens förrådutrymme, ett ca 10 kvm stort uppvärmt utrymme. I källarplanet finns även bilgaraget, fantastiskt bekvämt tillgängligt och uppvärmt!
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Pollaregatan 11
Område
Östra Kajen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2008
Våningsplan
2 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
83 kvm (säljarens information)
Månadsavgift
5.171 kr/mån inkl värme, vatten, tv, bredband
Driftskostnad
4.552 kr/år
Specifikation Drift
El: 3.000 kr/år
Försäkring: 1.552 kr/år
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Ca 1 aug eller enligt ök.
KARTA