Pelargatan 3, tre rum och kök

Stenkastet från Kajen

Den U-formade gården har bara två mål i sikte - sjö och himmel. Och här på tredje våningen snappar man upp båda två i stora doser. En rymlig trea med det stora fönsterpartiet och balkongen mot söder och väster. Sol hela dagen ända till sen eftermiddag. Här är allt fortfarande i nyskick.

Att det är ett JM-hus känns direkt i trapphuset, där lite mer omsorg är lagt på detaljerna och färgsättningen. Postfacken i ek harmonierar med säkerhetsdörrarna som är snyggt fanerade med samma träslag i två riktningar. En varm och välkomnande känsla som håller i sig in i lägenheten. Här syns kvalitetsnivån exempelvis på de massiva och höga golvlisterna, innerdörrarna och köksluckorna som också är väl tilltagna på höjden.

Förutom att du har Munksjön både i blickfånget och två steg bort från entrén, så har du även innergården som är en verklig oas, året runt. Så när det vankas juletid, kommer gården lysas upp av en ståtlig gran så du slipper ha en egen på balkongen. Om du inte envisas, så klart. Garage och förråd har du i källaren, bara ett knapptryck rätt ner från lägenheten.

Snabbfakta
Adress Pelargatan 3
Område Östra Kajen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 92 kvm
Vån & Hiss 3 av 5 (Hiss finns)
Avgift 5154 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-tv & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Föreningens fastighet

Hall

Badrum och tvätt

"Det är ett så otroligt tyst hus, du hör ytterst sällan något ljud från de övriga boende."

Vardagsrum

Balkong i söder

Matplats

"I köket får man plats med väldigt mycket som man inte behöver, förutom de vanliga köksprylarna."

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

"Vi sover alltid med fönstret öppet om sommaren, det är förvånande lite som hörs av stadsljuden, trots att stora vägarna inte är så långt bort."

Innergård

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Till bostaden hör ett varmförråd i källarplan omfattande cirka 8 kvadratmeter. Hissen går hela vägen ner till källarplanet.
Parkeringsplats går att hyra för 300 kr/månad, och varmgarage finns under huset med numrerade platser. Månadshyran för en garageplats är 700 kr.
Fiberoptiskt bredband via Telia ingår i månadsavgiften, så kallad 100/10-lina. Även kabel-TV, värme, vatten och fast telefon ingår i denna avgift.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Pelargatan 3
Område
Östra Kajen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2008
Våningsplan
3 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
92 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Månadsavgift
5.154 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband
Specifikation Drift
Nuvarande ägares beräknade årsförbrukning av hushållsel: 2.700 kWh/år.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA