Oxelgatan 13, två rum och kök

Råsnyggt på sjunde våningen

Voilà! Här är ett totalrenoverat hem med attityd och stil in i minsta detalj. Hela lägenheten rensades in på bara betongen för ett par år sedan och byggdes sedan upp med en stilren fingertoppskänsla som inte lämnat något åt slumpen. Den stora råa betongväggen i vardagsrummet sätter tonen så fort man stiger innanför dörren. Coolt! Ett snyggt oljat plankgolv i ek kryddar attityden ytterligare. Men sedan håller hemmet en sval profil - med stilrent badrum, ljust kök med integrerade vitvaror och genomgående vita väggar. Lugnt och skönt för både öga och sinne, utan att riskera att någonsin bli tråkigt. Och vill man ha förändring kan man alltid spana in utsikten, i ständig förvandling i takt med väder och årstider.

Snabbfakta
Adress Oxelgatan 13
Område Ekhagen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 61 kvm
Vån & Hiss 7 av 7 (Hiss finns)
Avgift 3280 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"Från vardagsrummet ser man Bondberget, Huskvarna hamn, Vättern och ända till Visingsö."

Vardagsrum

Kök

"Du hittar i princip ingenting i hela lägenheten som är äldre än två år."

Sovrum

Badrum

"Efter lunch kommer solen så att man kan sitta och sola på balkongen."

Balkong

Föreningens fastighet

"Utsikten var orsaken till att jag köpte lägenheten."

Föreningens innergård

"Det bästa med lägenheten är närheten till naturen och stan på samma gång."

Omgivningen

Mäklaren informerar
En riktigt udda och otroligt häftig bostad! Extremt strikt och stilren där inget onödigt lagts till. Här väljer man om man vill bo just så minimalistiskt som den nuvarande ägaren har haft i sin vision, eller om man mjukar upp bostaden med valfria tillägg till det fantastiska grundmaterialet!
På den här höjden går solen upp så tidigt den bara orkar, vardagsrummet blir ljust så snart inte Bondberget skuggar längre. På eftermiddagen och kvällen ligger solen och värmer mot balkongen och stannar där ända till solen går ner city och Bymarken.
Lägenheten totalrenoverades 2012, då även planlösningen öppnades upp mellan kök, hall och vardagsrum. Lägenheten har även senare fixats till lite här och där. Alldeles nyligen sattes skjutdörrar in vid entrén för att dölja och förvara.
Badrummet renoverades i samband med att bostadsrättsföreningen bytte avloppsstammar i byggnaden 2007-2008. 2014 sattes nytt handfat och belysning in.
Vitvarorna i köket är alla från renoveringen 2012 och fortfarande i fint och fräscht skick! Här finns induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, rostfri vägghängd skulptural kökfläkt, helintegrerad diskmaskin, fullhög kyl och fullhög frys.
En stor fräsch tvättstuga finns beläget på entréplanet i huset.
Uppe på vinden, bara en halvtrappa upp, finns lägenhetens huvudsakliga förrådutrymme, ett ca 6 kvm stort utrymme. I källarplanet finns dessutom ett litet matkällarförrådäven bilgaraget, fantastiskt bekvämt tillgängligt och uppvärmt!
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Oxelgatan 13
Område
Ekhagen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1967-1970
Våningsplan
7 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
61 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.280 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad avseende hushållsel uppgår till ca 200 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA