Övre Kvarngatan 13D, fem rum och kök

Vymarken - bra på sikt

Kanske inte så iögonfallande från utsidan, men från gatan anar man knappt att det öppnar sig så brant på baksidan. Att insidan innehåller hela 146 inredda kvadratmetrar är inget som den diskreta fasaden avslöjar. Övre Kvarngatan känns som en liten slingrande byväg, och det var det nog en gång när Bymarken var just en by ovanför Jönköping. Idag bor du med busshållplats bara 100 meter bort och mataffären ytterligare 200 meter bort. Skolor och dagis lika nära. Huset är också i toppskick tack vare att nuvarande ägare uppdaterat, uppgraderat och renoverat det som behövts, dessutom på ett mycket smakfullt och klokt sätt. Sen har ett vackert uterum lagts till och en stor öppen balkong, allt för att ge fler dimensioner att njuta av utsikten. Tre sovrum, ett fräscht kök och ett renoverat badrum, det är bara att flytta in med hundar, bil och barn. Eller något helt annat.

Snabbfakta
Adress Övre Kvarngatan 13D
Område Bymarken
Bostadstyp Etagevilla
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 114 + 56 kvm
Tomtareal 572 kvm
Byggår 1982
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare (Föräldaledig)
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Hall

"Det är lite av generationsskifte här uppe nu, många barnfamiljer flyttar in märker jag, även i vår länga"

Kök

Badrum entréplan

"Man lever med vattnet, vädret, skiftningarna och nyanserna hela tiden här, och på tio år har jag inte tröttnat. Utsikten kommer jag sakna mest av allt"

Sovrum 1

Vardagsrum

"Bästa investeringen är helt klart uterummet, oj vad jag suttit där mycket, från första vårsolen till sista på hösten"

Uterum

Terrass mot Vättern

Tv-rum

Duschrum med bastu

Tvättstuga

Sovrum 2

Sovrum 3

Detaljer

Förråd

Nu står vi under garaget och här får du plats med både snickarbänk och en hel del annat som du vill ha i verkstan. Grovutgång till trädgården. Stort förråd och matkällare, innanför det.

"Jag hoppas jag lämnar huset på samma sätt som jag tog över det, i bra skick och att det bara är att flytta in, så gör man de justeringar man känner är rätt på vägen"

Framsidan

Trädgård

Uteplats

Planritning

Situationsplan

Mäklaren informerar
Säljaren har under senare år gjort ett antal förbättringar på fastigheten. Några av dessa är:
Köket helrenoverades 2004 med ett Marbodalkök från StarCenter. Samma år byggdes även hallen om där säljaren valde att byta golv och installera en skjutdörrsgarderob.
Badrummet totalrenoverades 2006 och kvalitetsintyg finns.
Uterummet och balkongen byggdes 2008 av Ingvar Carlssons byggservice. Året efter genomgick trädgården en större renovering i form av plattsättningar, ny granittrappa och planteringar av växter. Under senare åren har också säljaren installerat nya markiser och utebelysning på huset samt en ny postlåda.
Under 2010 gjordes trappan om inomhus, bytte ut räcket till glasräcke samt ommålning.
Senaste större renoveringen var under 2012/2013 då säljaren monterade ny träpanel som senare målades tillsammans med utvändiga plåtdetaljer. Omläggning av garagetak 2012.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Övre Kvarngatan 13D
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Friköpt
Bostadstyp
Etagevilla
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
114 + 56 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 572 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass E , 96 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA