Nyckelvägen 4, två rum och kök

Nyckeln till det sköna livet

I det närmaste splittrande nytt. Med härliga ytor, fingertoppskänsla i materialval, skön utsikt mot naturen och bekvämt avstånd till stan. Ta ditt snyggaste jag och flytta rakt in!

Så sent som i höstas stod huset på Nyckelvägen 4 klart för inflyttning. Ett modernt bygge med miljötänk i grunden, med bland annat solpaneler på taket och ventilation på timer. Ett modernt boende med öppna sociala ytor, en inglasad härlighet till balkong och stora fönster med det vackra, gröna utanför som lugnt blickfång. Extra plus blir det för den glasade väggen i sovrummet. Hotellkänsla delux!

Om man tittar lite närmare märker man snart att hemmet har många smakfulla extraval. Den snyggt matta ekparketten, de smäckra kökshandtagen, stilfulla spotlights och valet av kakel i badrummet är detaljer som ger en skön känsla av medvetna fingertoppars känsla. Dessutom finns här inte mindre än två stora garderobsväggar och en rymlig klädkammare. Höga fashion-poäng på det! Välkommen till Nyckelvägen.

Snabbfakta
Adress Nyckelvägen 4
Område Gräshagen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 79 kvm
Vån & Hiss 3 av 5 (Hiss finns)
Månadshyra 2142 kr/mån
Inkluderar Tv via Wetternet
Pris 2.200.000 kr eller högstbjudande
Visning

Nästa visning hålls

i morgon


Visning 4 december kl. 12:00- 13:00
Öppen visning. Välkomna!


Samt 5 december kl. 12:00- 13:00
Öppen lunchvisning. Välkomna!


Intresseanmälan
Mäklare
madelen

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Vardagsrum

Hall

"Vi gillar att ha en porttelefon med kamera så att man ser vem man släpper in i byggnaden. Det känns tryggt."

Badrum

Kök

Matplats

Klädkammare

"Huset är tyst och inte det minsta lyhört. Vi sover väldigt gott här."

Sovrum

Inglasad balkong

Föreningens gård

Föreningens fastighet

"Det är väldigt lätt att ta sig härifrån och dit man ska. Till A6 eller stan, ut på E4:an eller upp i skogen. Allt är nära."

Gräshagen

Här bor du centralt på Gräshagen, ett stenkast ifrån matbutik och skola. Bussen in till stan stannar på gatan precis utanför, men vill du hellre cykla så tar det bara 10 minuter. Om du följer stigen på husets baksida en bit upp i skogen så kommer du till den gamla nedlagda Ulricehamnsjärnvägen. Ett populärt promenad- och löparstråk för många. Eller varför inte strosa i Vattenledningsparken? Dit kommer du efter bara en kort promenad uppför stigen.

Planritning

Mäklaren informerar
Köksinteriören är från HTH och samtliga vitvaror kommer från välkända Bosch och installerades i samband med husets färdigställande 2016. Detta gäller även tvättmaskinen och torktumlaren som står i lägenhetens badrum.
Föreningens fastighet är ansluten till Wetternet med ett basutbud med tv-kanaler som ingår i månadsavgiften. Wetternet kan även förse hushållet med snabbt bredband och IP-telefoni. Besök gärna www.wetternet.se för mer info.
Till lägenheten hör det ett större förråd som ligger precis intill lägenhetsdörren.
I garaget finns 19 platser som tillhör föreningen och utvändigt finns 8 stycken carport och 22 p-platser. Kostnad för garageplats är 550 kr/mån, carport 450 kr/mån och för p-plats 350 kr/mån. Det finns möjlighet att ladda en elbil på föreningens gård.
Föreningen har idag inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter, (Kontrollerat 23/11-16).
Visa mer
BOSTAD
Adress
Nyckelvägen 4
Område
Gräshagen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2015-2016
Våningsplan
3 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
79 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.142 kr/mån inkl Tv via Wetternet
Pris
2.200.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Beräknad totalförbrukning per månad av hushållsel, uppvärmning, varmvatten och kallvatten ligger på runt 757 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Förening
Brf Lovisagatan Jönköping

Info: Brf Lovisagatan äger fastigheten Nyckeln 8 i Jönköping som bebyggdes under åren 2015-2016, med inflyttning oktober 2016. Fastighetens adress är Nyckelvägen 2 och 4. De två husen är byggda med fem våningsplan med totalt 70 bostadsrättslägenheter.

Fastigheten är ansluten till fiber från Wetternet och har individuellt uppmätningssystem för el, värme, varmvatten och kallvatten i varje lägenhet. Detta för att du som boende ska kunna påverka just din boendekostnad. Fastigheten är fiberansluten. Garage och p-platser finns. I garaget finns 19 platser som tillhör föreningen och utvändigt finns 8 stycken carport och 22 p-platser. Kostnad för garageplats är 550 kr/mån, carport 450 kr/mån och för p-plats 350 kr/mån. Det finns möjlighet att ladda en elbil på föreningen gård.

Innergårdsmiljön är mycket trevlig, lugn och barnvänligt med plana gräsytor, upplysta gångvägar, fina stensättningar med flera sittplatser och grönskande planteringar som skapar en trevlig atmosfär. Här finns också en lekplats för barnen. All skötsel av grönytor handhas av föreningens tekniska förvaltningar och som medlem har man därför inget ansvar i detta. Även trappstädningen sköts av nämnda servicebolag. Den ekonomiska förvaltningen av föreningen sköts av Jönköpings Bostäder.

Postboxarna finns vid entréplan och tidningshållare finns precis utanför lägenhetsdörren. I entréplan finns även utrymme för barnvagnar. På gården finns ett soprum med sorteringsmöjligheter.

Lågenergihus innebär välisolerade hus som värms till stor del upp av den värmen som kommer från människor, hushållsmaskiner och solinsläpp. På så sätt så förvaltar man värmen och återanvänder den vilket är miljövänligt. På båda fastigheterna finns stora solcellspaneler på taken vilket bidrar till närproducerad koldioxidneutral el till husets gemensamma ytor.
Uppvärmning
Fjärrvärme kombineras med solceller på taket
Fönster
3-glas
Andel i föreningen
2,0819 %
Lägenhetsnummer
120-120-039
DOKUMENT
KARTA