Norra Bogesundsgatan 10, fyra rum och kök

Volym i kubik

Massor av volym, och diskret snedtak i hela lägenheten. Vindslägenhet eller penthouse? Kanske en snygg kombo av båda. Din känsla för proportioner reagerar pronto på takhöjden som sträcker sig upp till 3.20 meter i entrén och faller sedan svagt genom vardagsrummet som har fönstren mot det så här års lövgröna Marieboberget och Vattenledningsparken. Vänta några veckor till, så är fondtapeten plötsligt sprakande i gult och rött.

Din kubikmätare reagerar direkt på att det är 135 kvm vi har att göra med. Som en ordinär villa fast på tionde våningen, med massiv utsikt över Tabergsdalen och öster upp mot Skinnersdal. Solen insiktsfull direkt från söder där också balkongen är placerad på hörnet mot skogen. Tre sovrum och två badrum - livet kan fortgå även när barnen lämnat koltåldern. Faktum är att du befriar mer tid åt barnen, när rabatter, gräs och häckar inte behöver skötas.

Snabbfakta
Adress Norra Bogesundsgatan 10
Område Gräshagen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Boyta 135 kvm
Vån & Hiss 10 av 10 (Hiss finns)
Avgift 5176 kr/mån
Inkluderar Exklusive värme & vatten
Pris 3.300.000 kr
Visning

Visning hålls om

3 dagar


Visning 18 november kl. 14:30 - 15:30
Öppen visning. Välkomna!


Samt 19 november kl. 12:00 - 13:00
Öppen lunchvisning. Välkomna!


Intresseanmälan
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Föreningens hus

Entréhall

Vardagsrum

"Vi brukar skoja och säga att vi bor i villa fast på tionde våningen, och det har funkat väldigt bra med två små barn. Det är en stor lägenhet som passar många."

Barnens hörna i vardagsrummet

Kök

Matplats

"Vi har varit väldigt nöjda med den standarden och de val som var gjorda när vi kom in i bilden, men vi har lagt till köksön själva för mer förvaring och arbetsyta."

Inglasad söderbalkong

Sovrum 1

Duschrum

"Jag har alltid gillat att det inte är så öppet, du ser inte hela lägenheten så fort du kommer in i hallen, som i många nybyggen."

Klädkammare

Sovrum 2

Badrum och tvätt

"Även garaget delar vi med grannföreningen precis som innergården. Grymt smidigt att kunna åka med hissen upp och ner direkt."

Sovrum 3

Föreningens innergård

Omgivning

Planritning

BOSTAD
Adress
Norra Bogesundsgatan 10
Område
Gräshagen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2012-2013
Våningsplan
10 av 10 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
135 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.176 kr/mån exklusive värme och vatten
Pris
3.300.000 kr
Driftskostnad
7.350 kr/år
Specifikation Drift
Uppvärmning: 4.650 kr/år
Vatten: 1.200 kr/år
Försäkring: 1.500 kr/år
Beräknat antal pers: 4
Nuvarande ägares totala driftskostnad per år för värme, vatten och försäkring har legat på 7.350 kr/år, dvs ungefär 600 kr/månad. I lägenheten bor idag en familj om två vuxna och två barn.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Förening
Brf Bogesundsparken 2

Info: Välskött förening som omfattar totalt 46 lägenheter i storlekar från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Ekonomin i föreningen är stabil och förvaltas av Jönköpingsbostäder. Total belåning på föreningens fastighet är 38,8 miljoner vilket är uppdelat på tre jämnstora lån. Under 2017 lades ett av föreningens lån om till en betydligt lägre ränta än tidigare vilket påverkade föreningens kassaflöde på ett positivt sätt. Under 2017 amorterade föreningen också totalt 1.000.000 kronor på sina lån. Under sommaren 2018 omförhandlades ytterligare ett lån om som tidigare låg mot 3.44% i ränta, detta är nu bundet i 3 år till 1,3 %.

Fastigheten är ansluten till fiber från Wetternet och har individuellt uppmätningssystem för el, värme, varmvatten och kallvatten i varje lägenhet. Detta för att du som boende ska kunna påverka just din boendekostnad. Garage och p-platser finns. I garaget finns 39 platser som tillhör föreningen och utvändigt finns 7 p-platser. Kostnad för garageplats är 515 kr/mån och för p-plats 310 kr/mån. För närvarande är det ingen kö till garageplats (kontrollerat med föreningen 2018-09-28).

Vid nyproduktionen var följande leverantörer involverade; Bosch (vitvaror i kök och tvättavdelning), Konradssons kakel (kakel och klinker), Arq Design (balkonginglasningar), Elitfönster (fönster och fönsterdörrar), HTH (kök och skjutdörrsgarderober), Kährs (parkettgolv).

På gården mellan nr 10 och nr 8 finns en gemensam lekplats och utemiljö som sköts om och delas av de två föreningarna. Här kan man som boende låta barnen härja fritt, medan man själv sitter och tar det lugnt på en intilliggande parkbänk. Samma upplägg gäller det underjordiska garaget med totalt 78 platser, även detta utrymme delas och sköts av de två föreningarna tillsammans.

All teknisk förvaltning och gårdsskötsel, trappstädning och dylikt sköts av HSB Fastighetsförvaltning AB och den administrativa förvaltningen av AB Jönköpingsbostäder.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk till/frånluft med återvinning
Andel i föreningen
3,3956 %
Andel av årsavgift
3,3956 %
Lägenhetsnummer
102-102-045
DOKUMENT
KARTA