Norra Bogesundsgatan 10, fyra rum och kök

Takvåning med tilltalande takhöjd

Vi har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med visning inom kort. Maila info@vastanhem om du önskar ytterligare information redan nu.

Snabbfakta
Adress Norra Bogesundsgatan 10
Område Gräshagen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Boyta 135 kvm
Vån & Hiss 10 av 10 (Hiss finns)
Avgift 5206 kr/mån
Inkluderar Värme & vatten
Pris 3.500.000 kr
Visning

Visning hålls om

14 dagar


Visning 7 oktober


Intresseanmälan
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer
BOSTAD
Adress
Norra Bogesundsgatan 10
Område
Gräshagen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
10 av 10 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
135 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.206 kr/mån inkl värme och vatten
Pris
3.500.000 kr
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
FÖRENING
Förening
Brf Bogesundsparken 2

Info: Välskött förening som omfattar totalt 46 lägenheter i storlekar från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Ekonomin i föreningen är stabil och förvaltas av Jönköpingsbostäder. Total belåning på föreningens fastighet är 40,3 miljoner vilket är uppdelat på tre jämnstora lån med en snittränta på 3.30%. Ett av lånen löper ut i juli 2016 och kommer då läggas om till en betydligt lägre ränta, de andra två löper ut och kommer bindas om under 2017 respektive 2018.

Fastigheten är ansluten till fiber från Wetternet och har individuellt uppmätningssystem för el, värme, varmvatten och kallvatten i varje lägenhet. Detta för att du som boende ska kunna påverka just din boendekostnad. Garage och p-platser finns. I garaget finns 39 platser som tillhör föreningen och utvändigt finns 7 p-platser. Kostnad för garageplats är 515 kr/mån och för p-plats 310 kr/mån. Just nu finns platser lediga både ute och inne.

Vid nyproduktionen var följande leverantörer involverade; Bosch (vitvaror i kök och tvättavdelning), Konradssons kakel (kakel och klinker), Arq Design (balkonginglasningar), Elitfönster (fönster och fönsterdörrar), HTH (kök och skjutdörrsgarderober), Kährs (parkettgolv).

På gården mellan nr 10 och nr 8 finns en gemensam lekplats och utemiljö som sköts om och delas av de två föreningarna. Här kan man som boende låta barnen härja fritt, medan man själv sitter och tar det lugnt på en intilliggande parkbänk. Samma upplägg gäller det underjordiska garaget med totalt 78 platser, även detta utrymme delas och sköts av de två föreningarna tillsammans.
Andel i föreningen
%
Lägenhetsnummer
102-102-045
DOKUMENT
KARTA