Mellangatan 49A, tre rum och kök

Mellan strand och park

Mellangatan är mitt på Liljeholmen, och mitt emellan parken i söder och Vätterstranden i norr. Från denna lägenhet har du bara 100 raka meter ut till stranden, och om du ställer dig på din balkong och gör tåhävningar kan du faktiskt skymta lite himmel och hav. Fastigheten ombildades till bostadsrättsförening så sent som 2012, men föreningen har kommit i gång bra, med sund, stabil ekonomi och engagerade medlemmar som vill se om sitt hus tillsammans.

Ettor och tvåor finns det gott om på Liljeholmen, men treor är ovanligare. Detta är en bra trea med rummen på rätt håll, kök och badrum perfektionistiskt renoverade. Alla golv bytta till enhetlig ekparkett i alla utrymmen, förutom badrummet då, vilket vi ska vara glada för. Där ligger istället en svart-vit-rutig klinker, som kunde legat där redan när huset byggdes på tidigt 50-tal. Snygg årgångsmatchning.

Snabbfakta
Adress Mellangatan 49A
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 65 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3214 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

Passage - Kapprum

"Det är lugna kvarter, trots att du bor mitt i staden. Jag promenerar gärna in till jobbet utmed Vätterstranden."

Kök

Vardagsrum

"Parkeringsplats på gården är nog inget problem, jag vet att det varit platser lediga under hösten. Frågan är om du verkligen behöver en bil."

Sovrum 2 - Allrum

Balkong

"Styrelsen och föreningen fungerar bra och har många bra planer för framtiden."

Klädkammare

Sovrum

Badrum

"Bytet av entrédörrar och alla lägenhetsdörrar blev ett riktigt fint lyft, tillsammans med ommålningen av trapphuset."

Föreningens fastighet

Omgivning

"Att det blev en ny matäffär i kvarteret är bra, när du behöver fylla på i kyl och frys."

...mer omgivning

Mäklaren informerar
En otroligt trevlig 3:a på gränsen mellan Vätterstranden och Liljeholsparken mitt på Liljeholmen! Den nuvarande ägaren har låtit renovera lägenheten under de senaste åren varför lägenheten nu har ett mycket gott skick! Nedan nämns i korta drag vad som gjorts;
Totalrenoverat kök 2014 med vit köksinredning från IKEA med nya vitvaror och en snygg vit tålig bänkskiva. Köket renoverades av Johnnys Byggservice, Kök & Snickerier
Badrummet totalrenoverades 2013 av Golvteam i Huskvarna AB med svart/vitrutigt golv med golvvärme och vitkaklade väggar. Nya glasväggar mot dusch med takdusch. Handdukstork och infälld belysning i taket!
Vardagsrum har liksom både kök och hall fått helt nya snygga golv, samtliga rum har också renoverade väggar som vitmålats alternativt tapetserats samt vitmålade tak. Allt är genomgånget!
Lägenheten fick genomgripande nya ekparkettgolv 2013. Samma år slogs två mindre klädkammare ihop till en större som renoverades och inreddes med praktisk inredning.
Sol kan man njuta av i lägenheten under hela dagen. Solen går upp vid sovrum och vardagsrum tidigt på morgonen och sänker sig sakta på andra sidan lägenheten mot kök och gästrum och balkong. På balkongen har man sol hela eftermiddagen från lunch och fram till 18-tiden.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Mellangatan 49A
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1952
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
65 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.214 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till ca 300 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Ca 1 februari 2016
KARTA