Lustigkullegatan 2, två rum och kök

Top floor på Lustigkullen

Redan nu gläntar vi lite på dörren till ett fint hem som vi lärt känna under försommaren. Hör av dig till info@vastanhem.se så återkopplar vi med mer info till dig i början av augusti.

Längst upp i huset uppe på kullen, med utsikt mot söder och insyn noll. Fem meter i tak, stjärnhimmelsikt från sängen och mysigt loft som bonus. Rymlig balkong med nästan-svindel-effekt, med solen och grillen som bästa tillgångar. Förutom trevligt sällskap förstås, men det får du bjuda in själv.

De sociala ytorna med kök och vardagsrum smälter samman i en härlig enhet. Här kan man umgås - två eller många - vid grytorna, i soffan eller både och. Och när soppan ska serveras, varför inte njuta den en trappa upp på loftet? Ett perfekt häng för långa samtal och lugna stunder med en bok eller så. Och trots den mäktiga takhöjden är ljudet föredömligt dämpat. Inget jobbigt eko här inte. Välkommen upp till "top floor" på Lustigkullen!

Snabbfakta
Adress Lustigkullegatan 2
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 56,2 kvm
Vån & Hiss 6 av 6 (Hiss finns)
Månadshyra 3689 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
Pris 1.600.000 kr eller högstbjudande
Visning

Nästa visning hålls om

15 dagar


Visning 6 augusti kl.


Intresseanmälan
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Vi älskar vindsvåningskänslan. Andra lägenheter känns ju lite tråkigt vanliga i jämförelse."

Kök

Vardagsrum

"Det är skönt att bo så centralt och samtidigt komma ifrån trafikljuden nere på marken."

Loft

Balkong

Sovrum

Badrum

Klädkammare

"Det är skönt med en bra förening. De fixar allt, som trappstädning och liknande."

Föreningens innergård

Föreningens fastighet

Omgivning

Vätterstranden

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2011 och nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och åtgärder som gjorts:
Köket har delvis renoverats och är nu uppdaterad med ny bänkskiva i sten, omlackerade luckor och samt nya vitvaror från Electrolux 2016.
Golv i kök och vardagsrum är omslipade och vitpigmenterade, utfört av Miljöhallen.
Under året har nuvarande ägare målat om klädkammaren och även uppdaterat med ny inredning. Träägolvet på balkongen är utbytt.
Till bostaden hör ett källarförråd om cirka sju kvadratmeter.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Föreningen planerar idag att se över ett gemensamt gruppavtal med Com Hem som kommer göra det billigare för varje bostadsinnehavare.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Lustigkullegatan 2
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2000
Våningsplan
6 av 6 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
56,2 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.689 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Pris
1.600.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Nuvarande ägares beräknade månadskostnad för hushållsel och försäkring: 333 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Förening
Brf Rosenlunden

Info: Bostadsrättsföreningen Rosenlunden registrerades 1999-01-22 och äger fastigheten Vårdaren 11. Föreningen består av 24 lägenheter med bostadsrätt i varierande storlek; sju stycken 2:or, 12 stycken 3:or och fem stycken 4:or. Total bostadsyta är cirka 1 943 kvadratmeter.

Föreningen äger ett flerbostadshus i sex våningar uppförda 1999-2000. Byggnaden ligger i en härlig miljö omgivna av grönska och parkmark. Runt husen finns välunderhållna gräsytor med välkomnande asfalterade gångar mellan parkeringarna och kringliggande ytor. Runtom huset breder parkytor ut sig. Ett par hundra meter från fastigheten ligger också den vackra Liljeholmsparken som tillsammans med Östra kyrkogården bildar ett stort grönt rekreationsområde. Ytterligare några hundra meter västerut ligger Rocksjön med bad, sandstrand och stora gräsytor. Ett par hundra meter norrut ligger den fantastiska Vätterstranden.

I föreningen finns även 27 stycken parkeringsplatser där man som medlem kan hyra plats och kostnaden för platsen är 150 kronor i månaden. Förnärvarande är det ingen kö.

Föreningens ekonomi bedöms att vara mycket god. Vid flera tillfällen har man kunnat sänka sina månadsavgifter och även kunnat ha avgiftsfria månader där medlemmarna inte debiterats sina månadsavgifter. Detta då föreningen kunnat uppvisa positiva resultat med stora överskott.

Föreningens belåning uppgick efter 2017 till drygt 12 miljoner kr. Föreningen följer en amorteringsplan där man varje år gör stora amorteringar på sina lån.

Föreningens samtliga lägenheter är anslutna till ComHem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se.

All skötsel av grönytor handhas av HSB och som medlem har man därför inget ansvar i detta. Även trappstädningen sköts av externt servicebolag, så som boende har man inte något ansvar för detta. Den ekonomiska förvaltningen av föreningen sköts av Jönköpingsbostäder.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Andel i föreningen
2,8918 %
Lägenhetsnummer
037-037-021
DOKUMENT
KARTA