Lönnholmsgatan 9H, fem rum och kök

Otippat radhus överraskar

Det här är inget standardhus, vilket som helst; byggt med känsla av 60-tal - i mitten av 70-talet - med genomtänkta materialval som marmorgolv i hallen och teak i ytterdörr och garageport. Husen är relativt smala, som ger ett vackert ljus rätt igenom huskroppen - från väster till öster. Här bor du på höjden, med sovrum på bottenplan, sociala ytor på andra våningen, och ännu mera sovrum på övre plan. På alla plan kommer du ut i det fria. Om du vrider huvudet norrut från någon av balkongerna så ser du till och med vilket humör Vättern är på för dagen. Men du har lika nära till Liljeholmsparken om du vill spela minigolf, mata änderna eller fortsätter en bit till och tar ett dopp i Rocksjön. Längan har en gemensam servicegång bakom alla trädgårdar där man kan ta in jordsäckar, gräsklippare och annat skrymmande som ska till och från det lilla förrådet eller till gården. Att hitta så mycket eget hus med centrumläge någon annanstans kommer bli svårt.

Snabbfakta
Adress Lönnholmsgatan 9H
Område Liljeholmen
Bostadstyp 3-plans radhus
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 137 + 40 kvm
Tomtareal 156 kvm
Byggår 1976
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Entréhall

Allrum - sovrum

"Att springa runt Rocksjön ligger nära till hands. Turen upp runt sandbankarna är en mer krävande slinga."

Gästtoalett

Vardagsrum

"Absolut villakänsla, med absolut cityläge, är en ganska svårslagen kombination."

Matplats

Kök

Tvättstuga

Balkong 1

"Otroligt smidigt att på bara några minuter ta sig både upp till A6 och in till city, utan bil."

Hall plan 3

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Balkong 2

Badrum

Uteplats - gård

"Vätterstranden blir lätt en andra trädgård när sommarvärmen parkerar runt 25-gradersstrecket dygnet runt."

Förråd

Huset

Garage

Garaget, rymmer inte mycket mer än en bil, men det kan ändå innebära en hel del prylar om du förvarar dem rätt, särskilt om bilen är liten. Ingången in i huset går genom garderoben i sängkammaren, på bästa Narnia-manér.

Mäklaren informerar
- Mycket fräckt stadsradhus i tre hela plan samt tillhörande liten trädgårdstäppa på baksidan. Smart häftigt hus, helt unikt i Jönköping med sin smala höga avlånga arkitektur med lite kontinental känsla. Spännande rumsindelning där man direkt känner sig hemma. Och den egna lilla oasen finns gömd på husets baksida där man kan få utlopp för sin botaniska sida. Härligt!
- Renoveringar som har gjorts i huset är främst köksrenovering 2003 samt badrumsrenovering 2009.
- Och sol så här mitt i stan då? Jodå, morgon- och förmiddagssolen ger fint ljus på gården och in i huset från gårdssidan. Efter lunch och ända fram till solens nedgång har man sol på balkongerna.
- Bostaden har del i en för dessa åtta radhus gemensam samfällighet. Fysiskt sett omfattar samfälligheten en yta bakom förråden som binder samman varje tomt med ytan för de gemensamma sopkärlen. Även anläggning för kabel-tv omfattas av samfälligheten. I avgiften till samfälligheten ingår gemensam sophantering samt ett grundutbud med tv-kanaler. De gemensamma ytorna sköts gemensamt av de boende. Avgift till samfälligheten är 250 kr/månad.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Lönnholmsgatan 9H
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Friköpt
Bostadstyp
3-plans radhus
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
137 + 40 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 156 kvm
Tomttyp: Trädgårdstäppa
Energideklaration
83 kWh/m2 och år
Tillträde
1 november eller enl ök
KARTA