Linnégatan 14 C, ett rum och kök

1:a med knorr!

I en 1:a kan man inte få allt, men här är det bra nära. Stort kök, stor balkong, en minimal sovalkov och ett vardagsrum som badar i södersol. Svårt att tänka sig en bättre lösning och planering av en etta, som dessutom ligger i en liten välskött förening med luftigt avstånd till grannhusen och med egen trädgård tillgänglig för alla.

Någon av de tidigare ägarna har inrett ett väldigt litet sovrum innanför köket som rymmer precis bara en 120-säng, en lampa på väggen såklart och kanske några klädkrokar. Perfekt för singeln eller det nykära paret. Hur som helt är det skönt att få undan sängen från vardagsrummet. Funktionellt överlägset, och det är lätt att ta hem kompisar. Som en tvåa, fast litet.

Att bo så här nära centrum av Huskvarna har sina fördelar. Du har bussarna nära, affärer, frisör och biliotek utanför dörren. Mataffärerna fyra minuter bort, eller om du vill låta köket vila så har du restauranger och kaféer ännu närmre. Gymmet ligger också nära, eller så tar du en löptur i det fria på Huskvarnabergets vindlande stigar eller utmed Vättern. Cykelväg har du i alla väderstreck om du vill se dig vidare om i världen.

Snabbfakta
Adress Linnégatan 14 C
Område Huskvarna
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Boyta 45 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2131 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare (Föräldaledig)
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Att hitta en etta som är mer praktisk och luftig än den här, blir svårt. Här är det lätt att få vardagen att funka även för två"

Kök

Sovalkov

"Det är väldigt frestande att ha stans bästa burgare två hundra meter bort på Brooklyn Burger. Biblos pizza går inte av för hackor heller"

Badrum

Vardagsrum

Balkong

"Huskvarna är alltid lugnt och tyst, men det tar inte många minuter med bussen till Jönköping, om du vill ha med hålligång"

Föreningens fastighet

Omgivning

Planritning

BOSTAD
Adress
Linnégatan 14 C
Område
Huskvarna
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1936
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
45 kvm (säljarens information)
Månadsavgift
2.131 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Nuvarande ägares beräknade årskostnad för hushållsel och försäkring: ca 140 kr/månad.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA