Lillgatan 6, fyra rum och kök

Två kvarter från strand & park!

Mitt emellan Vätterstranden & Liljeholmsparken hittar du denna rymliga och roliga fyrarummare. Det här är en liten enskild förening med många hårda och mjuka fördelar. Gemensamt gästrum och relax i källaren är ett exempel. Högt i tak, fiskbensparkett och tjocka fönsterbrädor i kolmårdsmarmor är detaljer som höjer charmfaktorn rejält.

I föreningen Läkaren kommer du bo sjukt bra och stort. Med lite pampig våningskänsla och många vinklar och vrår att upptäcka. Till och med en gästtoalett finns. Detta har en gång varit en 2:a och en 1:a som slagits ihop och blivit fyra rum och kök, sedan ett av vardagsrummen delats av. Det första man lägger märke till är den fina fiskbensparketten som zickzackar över golven. Att kök och bägge badrummen är fint iordninggjorda gör att det bara är att flytta rakt in. Den stora balkongen i söderläge är redo när det är dags att flytta ut i solen. I föreningen finns bara sex lägenheter, så här är det lätt att lära känna sina grannar.

Snabbfakta
Adress Lillgatan 6
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Boyta 86 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2995 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Film

Föreningens fastighet

Hall

Kök

Duschrum

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Gäst-WC

Omgivningen

Källaren

I det ljusa källarplanet hittar du föreningens gemensamma utrymmen, bland annat en gemensamt relax med bastu med mera och ett gästrum med två sänger för inresta övernattare. Tvättstugan är väl tilltagen för att hängtorka även den stora lakanstvätten.

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns också en parkeringsplats på gården (50 kr/månad) och fyra bra förråd, tre i källaren och ett på vinden. Cykelgarage i källaren med dörr mot gården.

Planritning

BOSTAD
Adress
Lillgatan 6
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1953
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
86 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.995 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV
Driftskostnad
4.000 kr/år
Specifikation Drift
El: 4.000 kr/år
Driftkostnaden avser ett års förbrukning av hushållsel.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA