Lillgatan 44A, två rum och kök

40-talist - javisst!!!

Liljeholmen är som en liten småstad i staden, med roliga små kvarter och gårdar och en skön blandning av ny och gammal bebyggelse. Den här föreningen har sett om sitt hus, eller sina två hus, rättare sagt. Nya täta och energieffektiva fönster är monterade, nya balkonger med möblerbart svängrum likaså. Och teglet gör fasaden i princip underhållsfri. Lägenheten var från början en trea, med ett litet kök och ett litet matrum bredvid varandra. I stället har det blivit ett stort öppet kök med nära nog villastandard och ändå plats över även för ett rejält matbord till vardags och långbord till fest. Sovrum och vardagsrum ligger mot gården och föreningens systerhus. Av den brusande staden som du omges av, kommer du inte märka så mycket. Men det gör inte avståndet till Vätterpromenaden och stranden längre. Precis lika nära är det till Liljeholmsparken, där minigolf, lekpark och en fågelkoloni, som gillar att matas, väntar. Bilparkeringen är gratis i kvarteren runt omkring, vilket är bra, för du kommer inte behöva använda den överdrivet mycket.

Snabbfakta
Adress Lillgatan 44A
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 54 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3293 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Vardagsrum

Balkong

"Bra att dom tog till lite överkant när de ändå gjorde nya balkonger; den är rejält möblerbar kan man säga."

Sovrum

"Läget gör att man ofta tar sig fram snabbare med cykel än med bil."

Kök

Badrum

Hall

"Vätterstranden är så mycket mer än bara bad; en oas hela året där man kan hitta på allt möjligt. Skönt att bara komma ut andas högluft."

Huset

Omgivning

Mäklaren informerar
När lägenheten färdigställdes 1941 disponerades den länge som tre rum och kök. Idag har ett av somrummen blivit del av köket och fungerar som en extra generös matplats. Lägenheten är fortfarande registrerad som en trea i föreningens register.
Till lägenheten följer det två förråd. Ett förråd är beläget på vinden och mäter cirka tio kvadratmeter och ett förråd om cirka tre kvadratmeter ligger i källaren. Önskas ytterligare förvaringsutrymme kan fler förråd hyras av bostadsrättsföreningen.
I källaren ligger en stor tvättstuga med två tvättmaskiner, två torktumlare och mangel. I torkrummet intill finns även ett torkskåp. Tvättiderna sträcker sig från klockan 07 till klockan 22 på kvällen. I huset bredvid finns en mindre tvättstuga som även den är tillgänglig för föreningens medlemmar. I denna tvättstuga gäller samma tvätttid (07-22) men kortare tvättpass, här finns en styck tvättmaskin och en torktumlare. I källaren finns även rum för cykelförvaring.
Kökets maskinella utrustning är genomgående från 2005 förutom den kombinerade kylen/frysen som sattes in 2010.
På gatorna kring husen råder det fri kommunal parkering.
Bostadsrättsföreningen arbetar just nu aktivt med att rekrytera nya styrelsemedlemmar. Styrelsen har därför kallat till en extra stämma i mitten av november då två nya styrelsemedlemmar ska väljas.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Lillgatan 44A
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1941
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
54 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.293 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 290 kronor per månad. Säljarens kostnad för hemförsäkring uppgår till 80 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
15:e januari 2015
KARTA