Kungsgatan 9 E, fyra rum och kök

Townhouse med lägesenergi

Dags att trappa upp ditt boende? Funderar du på att sälja villan, men har svårt att hitta ett alternativ som är stort nog? Eller tvärt om, du hittar inte rätt i villautbudet? Då kan detta vara ett perfekt alternativ, med egen ytterdörr, planlöst i två våningar med mycket integritet för stora och små. Dessutom balkonger in mot det gröna reservatet på gården. Ja, du hörde rätt, det finns faktiskt två balkonger. Du kan ha ungdomsgård på den nedre och vuxenfest på den övre när sommaren kommer.

Lägenheten genomgående renoverad där inga ytskikt undgått handpåläggning med antingen sleven, spackeln eller rollern. Framförallt har golvläggaren varit i farten och lagt ny ek både uppe och nere i stora arealer. Köket vänder upp bredsidan mot gästerna med en öppen sektion där du kan bulla upp med buffé eller tar en full-rulle-frukost på väg mot jobb och skola eller en sväng ner på Västra torgets lördagshandel för att fynda lokalväxta tomater och gurkor.

Snabbfakta
Adress Kungsgatan 9 E
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Boyta 110 kvm
Vån & Hiss 4 & 5 av 5 (Hiss finns)
Avgift 4267 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
Pris 3.300.000 kr eller högstbjudande
Visning

Visning hålls

i morgon


Visning 19 februari kl. 17:00- 18:00
Öppen visning. Välkomna!


Intresseanmälan
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Entré

Köket

"Grillar, solar, leker och umgås - gården lever verkligen upp när det blir lite ljusare och grönare, vi har hängt mycket där."

Matplats

Vardagsrum

"På balkongerna är det alltid lä och väggarna brukar konservera värmen bra även om det inte är kvällssol på den sidan."

Balkong 1

Gästtoalett

Hall nere

"Jag kommer sakna badrummet nere otroligt mycket. Vi la mycket tanke, tid och pengar den förvandlingen och blev väldigt nöjda."

Badrum

Sängkammare

Klädkammare

Sovrum 1

"Vi vände på öppningen i den lilla klädkammaren nere så att dörren hamnade inne i lilla barnrummet."

Sovrum 2

Balkong 2

"Barnen kan springa tryggt och fritt på gården, och det vimlar av barn över allt. Till och med en förskola finns inne på gården."

Gården

Föreningen

"Detta är en helt otrolig förening, med en egen värld under jord. Här finns verkligen allt, från biljardrum och bastu till biltvätt och bibliotek."

Källaren

Mäklaren informerar
En fantastiskt trevlig citybostad i form av en etagelägenhet längst upp i huset i ett fantastiskt läge mitt i stan! Entré rakt in i sällskapsytorna och med de privata ytorna en trappa ner. En stor balkong på vardera plan!
I föreningens garage finns möjlighet att överta säljarens parkeringsplats om så önskas. Kostnaden uppgår till fn. till 250 kronor per månad. I garaget finns även en tvätthall och gästparkering.
Lägenheten har ett fantastiskt fint skick där samtliga ytor under 2016-2018 genomgått en genomgripande renovering, nedan beskrivs i stora drag de olika momenten;
Renoveringen startade 2016 med att badrummet renoverades och omstrukturerades. Väggar flyttades, öppnades och stängdes, allt för att få ett rymligt och funktionellt badrum. Här är nu kaklade väggar och klinkers med golvvärme på golven. Gott om förvaring och avlastningsyta i vägghängda skåp med bänkskiva samt garderob och bänkskiva vid tvättmaskinen. Mitox Entreprenad AB tillsammans med Jonas A VVS AB gjorde jobbet. Kvalitetsintyg för godkänd våtrumsintallation finns.
2016 fick även köket ett extra lyft med nya bänkskivor, sprutlackerade luckor och kompletteringar i elen med bl a nya placeringar på uttag samt nya belysningar. Köket från HTH sattes in av tidigare ägare och är ett fantastiskt kök med maximerade ytor för både beredning och förvaring. Nuvarande ägare som är proffesionell matlagare har varit mer än nöjd! Komplett maskinpark med påkostade vitvaror från Siemens.
2016 renoverades även övriga ytor på både nedre och övre plan då ytorna fick nya parkettgolv och väggar och tak målades. Även dörrar och karmar på nedre plan byttes ut. Förvaringsytorna var inget undantag utan fick samma behandling. Mitox Entreprenad AB fixade även här.
Gäst-wc vid entrén renoverades med kakel, klinkers och ny inredning 2018 av Jonas A VVS AB.
Till lägenheten hör det ett lägenhetsförråd som är beläget i husets källare. Storleken uppskattas till ca 8 kvadratmeter. Här finns även ett kylt matkällarförråd om ca 1 kvm som följer lägenheten.
Com Hem levererar kommunikations- och underhållningstjänster till huset. Ett basutbud av tv-kanaler ingår i avgiften. Kompletterande tjänster beställs direkt genom Com Hem.
Visa mer

Planritning uppe

Planritning nere

BOSTAD
Adress
Kungsgatan 9 E
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1977-79
Våningsplan
4 & 5 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
110 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.267 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Pris
3.300.000 kr eller högstbjudande
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Förening
Brf Kämpen

Info: HSB Brf Kämpen äger fastigheten Jönköping Kusken 1 som bebyggdes mellan åren 1977-1979. På fastigheten finns fyra bostadshus med tretton uppgångar med adresserna Kungsgatan 9 A-M. Föreningen är en av de större i Jönköping och består av totalt 181 bostadsrättslägenheter samt några lokaler, tre i bostadsrättsform och tre i hyresrättsform. Dessutom finns det under jord ett stort garage med 222 garageplatser som går att hyra av föreningen.

Föreningen har en stor och mycket välskött innergård. På denna finns öppna gräsytor, stensatta uteplatser med sittgrupper och planeringar. All skötsel av grönytor handhas av HSB Service och som medlem har man därför inget ansvar i detta. Även trappstädningen sköts av nämnda servicebolag.

Föreningen har lokaler som medlemmarna får boka och nyttja, bland annat finns bordtennisrum, biljard, bastu, snickeri och målarrum. Dessutom finns gästrum att hyra om ni har långväga gäster som vill övernatta och ni har svårt att få rum för dessa i er lägenhet.

Ekonomin i föreningen är god. Vid utgången av 2016 var den totala belåningen 1750 kr/kvadratmeter lägenhetsyta vilket är att anse som mycket lågt. HSB Kämpen följer en amorteringsplan och betalade under 2015 av dryg 1,2 miljoner kronor på sina lån som vid årsslutet uppgick till totalt ca 30 miljoner. Den yttre underhållsfonden uppgick då till drygt 5,5 miljoner kronor.

Samtliga lägenheter är anslutna till Com Hem för diverse kommunikations- och underhållningstjänster.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas och 3-glas
Andel i föreningen
0,6295 %
Lägenhetsnummer
8-2034-1-197
DOKUMENT
KARTA