Kortebovägen 61 A, fyra rum och kök

Vätter-revy året runt

Vi har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med visning inom kort. Maila info@vastanhem.se om du önskar ytterligare information redan nu.Öppen spis, öppen utsikt över Vättern och öppen planlösning. Här får du ett helt våningsplan för dig själv i en stor villa på nedre Bymarken. "Nedre" innebär i detta fall otrolig smidig gång- och cykelväg utmed vattnet in till centrala Jönköping med minimala höjdmetrar om du puttar barnvagn eller har cykelkärra. Men utsikten från andra våningen spelar absolut inte i nedre divisionen. Kök, vardagsrum och ett av sovrummen ståtar med andlös utsikt över södra Vätterbygden.

Om du tycker steget till egen villa är för stort är nog detta så klokt mitt-i-mellan du kan landa. Stor trädgård, garage och källare med praktiska biytor, och fönster i alla väderstreck. Ni är tre som delar på ansvaret för gräsklippning, rabattrensande och lövkrattandet, så det är inget betungande som väntar. Och det finns alltid någon att fråga om hjälp.

Tre sovrum, stor hall och ett stort vardagsrum, här kan du bo med två barn om det behövs och ändå ha plats över för ett hemmakontor i hallen. Förskolor och skolor hittar du borta på Vätterslund, och på Strandängen finns inte mindre än 4 olika förskolor i privat regi med olika inriktning. Utmed cykelvägen dit hittar du dessutom små badstränder att stanna vid för ett dopp, men kanske inte så här års. Men att bara stanna och kasta sten och pinnar brukar vara kul det också.

Snabbfakta
Adress Kortebovägen 61 A
Område Bymarken
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4,5 rum och kök
Boyta 105 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 5645 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, hushållsel & parkering
Pris 2.200.000 kr eller högstbjudande
Visning

Visning hålls om

25 dagar


Visning 12 januari kl. 12:00- 13:00
Öppen lunchvisning. Välkomna!


Samt 14 januari kl. 14:30- 15:30
Öppen visning. Välkomna!


Intresseanmälan
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Vardagsrum

Kök och matplats

"Det är en härlig lägenhet för fest och långa middagar, köket och vardagsrummet flyter liksom ihop till en stor social yta."

Balkong

Sovrum 1

Allrum - TV-rum

"Att ha fönster i alla fyra väderstreck är verkligen ljuvligt, det är alltid sol in genom något fönster på sommaren."

Sovrum 2

Badrum och tvätt

Sovrum 3

"Vi älskar det här läget och lägenheten, utsikten och närheten till stan; det är med viss sorg vi flyttar."

Föreningens fastighet

Trädgård och gemensam uteplats

Parkering och garage

"Lite skämtsamt skulle man kunna säga att det är ett träningshus, om du vill prova hur det är att bo i hus. Bara gräsklippning var tredje vecka på sommaren!"

Omgivning

Planritning

BOSTAD
Adress
Kortebovägen 61 A
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
4,5 rum och kök
Boarea
105 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.645 kr/mån inkl värme, vatten, hushållsel och parkering
Pris
2.200.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Förening
Brf Tornet

Info: Bostadsrättsföreningen Tornet 3 bildades 2008 och består av ett flerbostadshus med tre lägenheter med en sammanlagd yta på 265 kvm. Bostäderna som finns i huset upplåts alla som bostadsrätt. Bostadsrättslägenheterna är belägna på entréplan, en trappa upp och två trappor upp på vindsplan. I källaren finns gemensamma ytor såsom förråd, hobbyrum, cykelförråd och tvättstuga med torkrum, en tvättmaskin och en torktumlare. Det finns även två garageplatser i föreningen, ett av dem följer lägenheten mot en kostnad på 500 kr. Utanför huset finns det fem parkeringsplatser, en plats följer lägenheten och det ingår i avgiften.

Brf Tornet är en liten förening och man hjälps åt med vissa sysslor så som till exempel trappstädning och trädgårdsskötsel. På vår och höst anordnas gemensam gårdsstädning då man träffas och kollar över huset. Under 2016 har föreningen låtit asfalterat uppfarten och byggt ett nytt insynsskyddat staket mot vägen och under 2017 installerades nya fönster + balkongdörrar i öster mot Kortebovägen, något som både gjort lägenheterna tystare och huset mer energisnålt.

Föreningen har idag en total belåning på cirka 2.4 Mkr. I nuläget finns inga planerade förändringar av medlemmarnas månadsavgifter (kontroll med föreningen dec 2017). Det finns inte heller några planerade större renoveringsarbeten som kommer påverka avgifterna.

Fastigheten är ansluten till Wetternet som erbjuder Tv, telefoni och bredband. Det är indraget fiber i huset.
Fönster
3-glas och 2-glas
Ventilation
Självdrag
Andel i föreningen
40 %
Lägenhetsnummer
2
DOKUMENT
KARTA